תמונות של כריסטין תגיבו...
P prins2 New member 26/2/06 #9 אני לא מבינה למהה כולם חושבים.. שהיא דומה לפאריס הילטון??... הי דומה בול בול בול לניקי הילטון (אחותה של פאריס) כאילו ניקי החליפה אישיות לקריסטין
אני לא מבינה למהה כולם חושבים.. שהיא דומה לפאריס הילטון??... הי דומה בול בול בול לניקי הילטון (אחותה של פאריס) כאילו ניקי החליפה אישיות לקריסטין
L LuZ De EsT®eLLaS New member 26/2/06 #10 גמני חשבתי ככה מהרגע הראשון שאמרו שהיא דומה לפאריס חחח... הם כנראה התבלבלו או משהו או שלא יודעים שקיימת ניקי! לפי דעתי.. כריסטין היא שילוב של ניקי ןפאריס ביחד !!!יש בה משהו פאריס ומשהו ניקי אולי היא עוד אחות ? חח סתאםם ולא רוצה להפוך את זה לשרשור הילטון אבלסתם אני ישרשר חומר למחשבה..
גמני חשבתי ככה מהרגע הראשון שאמרו שהיא דומה לפאריס חחח... הם כנראה התבלבלו או משהו או שלא יודעים שקיימת ניקי! לפי דעתי.. כריסטין היא שילוב של ניקי ןפאריס ביחד !!!יש בה משהו פאריס ומשהו ניקי אולי היא עוד אחות ? חח סתאםם ולא רוצה להפוך את זה לשרשור הילטון אבלסתם אני ישרשר חומר למחשבה..
L LuZ De EsT®eLLaS New member 26/2/06 #14 תודה על התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif ממש יפות לדעתי!