תמונות של ליסה צ'אפל. שוטטתי לי באינטרנט שלפתע מצאתי אתר על ליסה עם תמונות משעשעות שלה:
S spoop New member 15/12/04 #1 תמונות של ליסה צ'אפל. שוטטתי לי באינטרנט שלפתע מצאתי אתר על ליסה עם תמונות משעשעות שלה:
נ נועה167 New member 15/12/04 #13 חח תודה! איזה תמונות נוראיות הראשונות חחח ז"א היא נראת נורא.. אבל אני עדין אוהבת אותה חח אחלה שחקנית תודה על התמונות
חח תודה! איזה תמונות נוראיות הראשונות חחח ז"א היא נראת נורא.. אבל אני עדין אוהבת אותה חח אחלה שחקנית תודה על התמונות
X X-na GIRL New member 16/12/04 #14 שתי התמונות הראשונות הן מסרט בשם desparate mesures התמונה אח"כ מהרקולס ואח"כ ממרלין ביי דרך אגב מאחוריה זה קווין סמית' ז"ל שכיכב בסרט של בנות מקלאוד.
שתי התמונות הראשונות הן מסרט בשם desparate mesures התמונה אח"כ מהרקולס ואח"כ ממרלין ביי דרך אגב מאחוריה זה קווין סמית' ז"ל שכיכב בסרט של בנות מקלאוד.
ס סתם עוברת New member 16/12/04 #15 הילה בבקשה תבהירי באיזו תמונה רואים את קווין סמית' ז"ל ואיפה הוא בדיוק?
X X-na GIRL New member 17/12/04 #16 בתמונה החמישית... זה הגבר שעומד מאחורי ליסה. והתמונה היא מסידרה ישנה בשם גלוס.