תמונות של מגהטרון מהסרט החדש

גלבטרון

New member
תמונות של מגהטרון מהסרט החדש

שימו לב: להלן קישורים לתמונות ראשונות של מגהטרון מסרט הרובוט-טריקים החדש. הכניסה לקישורים על אחריותכם - ראו הוזהרתם (לידיעתכם, יתכן והתמונות יורדו במהרה מהקישורים עקב בקשה של האולפנים). http://www.tfw2005.com/boards/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=214 http://www.tfw2005.com/boards/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=215 http://www.tfw2005.com/boards/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=213 http://www.tfw2005.com/boards/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=212 הערה אישית:
אההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jack of hearts

New member
זה אמור להיות מגטרון ?!

אלוהים אדירים... מה שהבמאי (ברח לי השם) עושה לקלאסיקה הזו. קודם הוא שם להבות על אופטימוס, עכשיו הוא הפך את מגטרון לטורף מPredetor. מה עוד יהיה ? בהתחלה עוד נתני לו קרדיט על זה שהוא ישר לקח את השחקן המקורי של אופטימוס לעשות לו את הקול. עכשיו... עוד יום שמתחיל בחדשות רעות על הסרט.

darthziv

New member
איך שזה נראה כרגע

הם הולכים לחוות לינץ' כשהם יעשו את האירוע הגדול של הפתיחה... המעריצים יעלו עליהם

א ו ח נ ה

New member
God מה זה הזבל הזה../images/Emo35.gif

מה השטויות האלה? מה הקשר בכלל??? לפי מה שמסתמן הולכים לדפוק את הסרט הזה טוב טוב

Ihavenonick

New member
הבעיה שהם יראו

איך הם יעשו צעצועים של הסרט? הצעצועים של הסדרות תמיד נראים כמו מה שבסדרות. עכשיו הם לא יראו בכלל אותו דבר, או שהולכים להיות צעצועים עם עור מנוזל כלשהו.....

SiC

New member
תנו לזה סיכוי

אני גם מסכים שהייתי מאוד רוצה לראות סרט של G1 עם כל הדמויות המקוריות והכל אבל... עברו כמו עשרות שנים מאז הסדרה המקורית ורוצים לעשות משהו חדש ומקורי... אני בטוח שישמרו על אופי הרובוטריקים מG1 אז הם נראים טיפה שונה.. ביג דיל. אם אופטימוס פריים יהיה אותו "מנהיג אצילי" ומגטרון יהיה רשע מוצלח (להבדיל מהלוזר שהוא היה בG1) והסרט יהיה גם עם עלילה טובה ואקשן סבבה, אני אהיה מרוצה מאוד. אני רק מקווה שהם ישמרו גם על צליל הtransform המקורי

א ו ח נ ה

New member
זה לא טיפה שונה

אי אפשר לזהות שמדובר במגהטרון כל הנקודה בעשיית הסרט הזה היה לתת למעריצים סרט "אמיתי" שמבוסס על הסידרה המקורית, והם למעשה משנים כמעט הכל. אני לא יודע לגבי מעריצים אחרים, אבל אני לא אוהב את השינויים האלה בכלל.

Lion_Heart

Well-known member
לדעתי

זה קצת בעייתי לעשות אותו בול כמו g-1 כי שם הוא השתנה. . .לאקדח לא? ולא נראה לי שזה יעבוד טוב על המסך הגדול. . .אבל זה רק אני

darthziv

New member
ברור שלא אחד לאחד

הוא בקלות יכול היה להפוך לטנק או משגר רקטות וכן הלאה אבל דמיון לדמות? בעיקר במצב הרובוט שלה? על זה לא מתפשרים אף אחד מהם לא מזכיר שום דבר מהרובוטים עליהם גדלנו

Lion_Heart

Well-known member
ברור שלא

הדמויות שעליהן גדלנו היו באנימציה. . .נהדרת לזמנו אבל היום. . .ממש לא מגטרון של פעם . . .לא יצא טוב בקולנוע לדעתי

darthziv

New member
סטארסקרים ואופטימוס היו בקלות

הופכות לגירסאות מאסטרפיס עם פה ושם איזה שדרוגון במצב הרובוט (אגב למי שיגיד שאין משאיות כאלו כיום, רק היום ראיתי אחת בדיוק כמוהו ואדומה... לא יכולה לבסס עליה?) מגהטרון בתוספת כמה שינויים קלים היה הופך לטנק מגניב וכולם היו מקבלים את זה יפה מאוד רובוטריקים זה לא הטורף

Lion_Heart

Well-known member
אם כבר מדברים על זה

בסרט. . .למה מגהטרון הופך באמת?

איזו אכזבהה!!!../images/Emo4.gif

זה פשוט להרוס את כל הסדרה והדמויות שהכרנו!! מילא קצת לעשות שיפוץ לדמויות ולעשות אותם כביכול עתידיות כאלה אבל שינו להם את כל הפרצוף!! הסרט כבר לא ניראה לי..

Lion_Heart

Well-known member
אני לא מבין. . .

מישהו פה אי פעם ראה סרט מבוסס קומיקס\סדרה מצוירת\מה שלא יהיה שתורגם למסך הגדול ללא שינוי? אמנם שינוי דרסטי (במקרה של פריים דווקא אהבתי את מה שעשו) אבל שמשהו כזה עובר מדיה השינוי הוא בלתי נמנע. . .מצער אבל בלתי נמנע

darthziv

New member
ברור שיש שינוי

אף אחד מאיתנו לא כעס על זה שיש שינוי כעסו על זה שכלום שם לא מתבסס על הסידרה... שמות? זה מה שקיבלנו? הרי את אותם שמות עשו לכל משהו עם הסמל של הסידרה עליו מגיע לנו יותר מזה

Lion_Heart

Well-known member
אבל

יש כמה סדרות אף אחת מהן לא ממש דומה לשניה (חוץ מאופטימוס שהוא תמיד משאית. . .וגם זה לא זהה) אז לאיזה סדרה אתה רוצה שזה ידמה? ל g1 ? לארמדה? ל. . .לא ממש זוכר את שאר הסדרות? ובקשר למגטרון. . .אתה ממש חושב שהוא יראה טוב בקולנוע כמו שהוא נראה ב g1 ?

darthziv

New member
המעריצים רוצים G1 האחרים הם חיקויים

חלק אוהבים יותר וחלק פחות G1 כמעט כולם אוהבים

למעלה