תמונות של מניפנית

ליונתן ורונסקי מדוע אתה לא מוריד תמונות כאלו?

כל תמונה של אחזקת זוחל ביד כדוגמאת המניפנית היא מעודדת עבירה על החוק! תמונה כמו החזקת הצפע ביד לא רק שמעודדת עבירה על החוק היא מהווה סכנה ציבורית בעיקר לציבור הקוראים והכותבים כאן. כל אחזקה של נחש ארסי ביד עלולה לגרום למוות מחד ולרצון של קוראים צעירים לחכות את ה"גיבור" שמחזיק נחש ארסי ביד (ראה את התגובה של hiper viper ). אני מבקש שתוריד תמונות כאלה מהפורום. זה לא פחות שמירת טבע מאיסוף נשלים. לא פחות חשוב זו שמירת החיים של הקוראים באתר. תודה דני ארליך

עקב ההערות הנכונות התמונה עם הצפע הורדה

אבל לגבי התמונות האחרות של המניפנית אני חושב שמה שנכתב כאן עדיף על מחיקה של התמונות ואז מה שנכתב כאן יהיה עקר לגבי חלק מהאנשים שלא ראו על מה מדובר. לגבי ההחזקה של הצפע ביד זה באמת בעייתי ועלול ליצור בעיות (אנשים טיפשים מוכשים), אבל במקרה של המניפנית אני לא רואה סכנה שכזאת. עדיף לדבר על זה כמו שקורה עכשיו מאשר להעלים על ידי צנזורה שלא תפתור שום בעיה.

תגובה להערות

אז ככה המניפנית היתה תקועה בתוך מנגל בחצר ומה לעשות חייבים להוציא אותה לפני שמדליקים אותו ואם כבר מוציאים אותה ( כידוע אני לא חובב טוגני מניפניות ) אז למה לא לשתף את חברי הפורום בתמונה לפני השיחרור לגבי הצפע הוא נלכד בחצר של שכן ומה לעשות אני לוכד אותם ביד ההשוואה כי בגלל שהוא צולם מוחזק ביד אנשים ירוצו ויתחילו להחזיק נחשים ארסיים ביד היא כמו להשוות אנשים הרואים סרטי פעולה ויתחילו לקחת אקדחים לרוץ איתם ולירות ברחובות התמונה הזאת לא היתה עולה למקומות אחרים אלא לפורום זה בלבד מכיון שלפי דעתי החברים פה יודעים מה מותר ומה אסור בנושא הזוחלים המטרה בפורום זה הוא לשתף את החברים במה שקורה בקהילה שבה אנו חברים מה שלא יקרה עוד לצערי

TAINTED SAINT

New member
צא מזה בנאדם ! רד מהרגישות המוגזמת !

פשוט תצלם ותעלה תמונות שלהם לפני התפיסה,או אחרי השחרור,כך לא יאשימו אותך שאתה "נותן רעיונות לצעירים". אל תדאג,אף אחד לא מאשים אותך בשום דבר לא לגיטימי,אין כאן אף אחד שחושב שצפע יתפנה בעזרת בקשות והבטחה לצ'ופרים.... תמשיך להעלות תמונות ללא חלקי גוף אנושיים והכל יהיה בסדר.

למעלה