תמונות של סי

sharlior

New member
תמונות של סי

היי לכולם. גם אני מעוניין לקחת חלק פעיל - הנה כמה תמונות ממש ממש מזמן של סי אבל חמודות כל אחת, כל אחת מתקופה אחרת (אפילו שחור לבן ...ואפילו בתקופת ההריון) אני אעלה כל אחת בנפרד כי נראה שאי אפשר להעלות כמה בבת אחת ... אשמח לתגובות ... שיהיה שבוע טוב לכולם שרון

sharlior

New member
עוד תמונות של סי

מדהימה בכל שלב בחייה, הנה עוד כמה תמונות תהנו ! שרון.

ט י נ ה

New member
וואלה הצלחת להפתיע .........

הצלחת להפתיע חייבת להודות מאיפה המקבץ תמונות הזה ? ממה שאני מזהה ,הקטנה השחורה זה מהסשן שעשיתי לקראת עובדים בכביש אצל רונן אקרמנן בסטודיו ,אחת הריון עם תומר במופע שרן עפרון עשה בליקוויד זה היה מועדון שפעם היה ברחוב לינקולן אם אינני טועה ,עוד שלוש מהופעות אחת בתל אביב פסטיבל מי עדן אחרי הלידה במכנס מפוספס מזעזע ,ועוד שתיים ממועדון גראפיטי ברעננה יכול להיות ? מי אתה ? או את ? סי

sharlior

New member
../images/Emo24.gifתמוונות של סי

היי אני שרון - הייתי בהופעה שלך בבאר שבע (שירי מדבר) וזה המקום לאמר שוב פעם תודה על הכרטיס - אחלה הפתעה. לא הצלחתי לשלוח מסר - כותב לי שהמשמתמש לא קיים או משהו שכזה, אז פה אני כותב לך. אלה תמונות ישנות מלפני די הרבה שנים, כשהיית מעריץ נלהב ונמרץ. מאמין שהן מקצועיות, לא הייתי בכל ההופעות הללו. ויש לי עוד ... תרצי שאעלה עוד תמונות לאתר? שרון.

ט י נ ה

New member
היי שרון בשבוע הבא ב"ש שוב על הקו

26 לחודש 1900 רדיו דרום שירותרום לחיילים עם צאת האוסדף רגעי סי אהיה אצלכם ויום אחרי 27 אני שוב אצלכם הילטון במופע לכנס עורכי דין אז או שלא באים שנים או שבאים כל יומיים איזה יותי שהצטרפת ואיזה יופי של תמונות . תגיד נהנת במופע באוניברסיטת בן גוריון או שהיה לך מוזר קצת לראות אותי שרה שירי אי ? אני מאוד נהנתי והיה אחלה שידור בגלצ אשמח מאוד מאוד אם תעלה עוד תמונות חכה שתראה איזה תמונות שמתי בדיסק החדש חבל לך על הזמן ארכיון שלם

sharlior

New member
../images/Emo45.gifתודה על העידכונים

היי סי (טינה) איזה כייף שכתבת לי חזרה, אחלה ערוץ תקשורת הפורום הזה. ובכן, ההופעה הייתה מעניינת וכייפית. אישית אני לא חסיד של שירה בציבור אבל היה כזה ממכר ונעים ומעניין והשירים ששרת, גם אם הם לא שלך, היו בביצוע נורא מרגש וחברים שלי ששמעו את השידור אמרו שבטוח היה צריך להיות מיוחד כי זה נשמע כך ברדיו. חכי, וזה שדיברנו לפני ההופעה השאירה אותי ב"היי" לפחות במשך יומיים והיה בכלל אחלה של מתנת יומולדת ! סתם משהו ששמתי לב אליו אולי בפעם הראשונה - החיילים ממש מ-ת-י-ם עלייך, את משדרת כזו אנרגטיות ובכל הופעה שהם נמצאים בה הם עושים איתך שמח. COOL מגניב שאת שוב מופיעה בבאר שבע , אבל נראה שאילו הופעות סגורות. אני אעקוב בפורום אחרי הופעות עתידיות מתוכננות שיהיו במרכז ואבוא. מחכה בכיליון עיניים לדיסק החדששש. שאלה: מזמן לפני הרבה שנים הייתה לי הקלטה של שיר בשם "הקרקס הגדול" ששרת, הקלטה די משובשת על קסטה שטחנה שעות בטייפ. האם זהו שיר שאת כתבת או של מישהו אחר? אז כפי שציינתי – זה היה בעבר הרחוק (מה, זה אומר שאני זקן ? ) זה הלך ככה אבל ממש בערך : " הקרקס הגדול כבר עבר פה, והעיר שלי יתומה..... ילדים שמוטי כתפיים מחפשים אוצרות באשפה ... הם יתנו יד בתוך יד, עד שיהיה מעגל ענקי, שיקיף את כל העולם במעגל גדול ונקי .... " עד כאן אני זוכר אבל לזמזם אני בטוח יודע... שיהיה יום מוצלח ! שרון

שלהלה

New member
../images/Emo151.gifהקרקס הגדול

מוזר אבל דווקא את השיר הזה יוצא לי לראות בזמן האחרון בשידורים האין סופים של ערוץ 33 משירי נחום היימן, ושם גם סי מספרת שהיא כתבה את המילים אבל המנגינה היא של אבא שלה.

למעלה