../images/Emo45.gifתודה על העידכונים
היי סי (טינה) איזה כייף שכתבת לי חזרה, אחלה ערוץ תקשורת הפורום הזה. ובכן, ההופעה הייתה מעניינת וכייפית. אישית אני לא חסיד של שירה בציבור אבל היה כזה ממכר ונעים ומעניין והשירים ששרת, גם אם הם לא שלך, היו בביצוע נורא מרגש וחברים שלי ששמעו את השידור אמרו שבטוח היה צריך להיות מיוחד כי זה נשמע כך ברדיו. חכי, וזה שדיברנו לפני ההופעה השאירה אותי ב"היי" לפחות במשך יומיים והיה בכלל אחלה של מתנת יומולדת ! סתם משהו ששמתי לב אליו אולי בפעם הראשונה - החיילים ממש מ-ת-י-ם עלייך, את משדרת כזו אנרגטיות ובכל הופעה שהם נמצאים בה הם עושים איתך שמח. COOL מגניב שאת שוב מופיעה בבאר שבע , אבל נראה שאילו הופעות סגורות. אני אעקוב בפורום אחרי הופעות עתידיות מתוכננות שיהיו במרכז ואבוא. מחכה בכיליון עיניים לדיסק החדששש. שאלה: מזמן לפני הרבה שנים הייתה לי הקלטה של שיר בשם "הקרקס הגדול" ששרת, הקלטה די משובשת על קסטה שטחנה שעות בטייפ. האם זהו שיר שאת כתבת או של מישהו אחר? אז כפי שציינתי – זה היה בעבר הרחוק (מה, זה אומר שאני זקן ? ) זה הלך ככה אבל ממש בערך : " הקרקס הגדול כבר עבר פה, והעיר שלי יתומה..... ילדים שמוטי כתפיים מחפשים אוצרות באשפה ... הם יתנו יד בתוך יד, עד שיהיה מעגל ענקי, שיקיף את כל העולם במעגל גדול ונקי .... " עד כאן אני זוכר אבל לזמזם אני בטוח יודע... שיהיה יום מוצלח ! שרון