תמונות של קולקציית קיץ החדשה של Zoya

Miss Laver

New member
אהבתי את השימרים

גם בקרמים יש כמה גוונים מעניינים, אבל סה"כ הקולקציות לא ממש מחדשות. את המאט ממש לא אהבתי. קצת מאכזב.

Ultra marine

New member
->

הקרמיים יפים כולם אבל לא מחדשים לי שום דבר.. הירוק השימרי נראה לי בדיוק איבנקה.. Faye נראה לי בול כמו צללית Trax של מאק! איזה קטע! אבל לא אוהבת אותו כלק.. יש כמה נחמדים אבל אף אחד מהם לא חושבת שארצה.. היה אדום שימרי מעניין אבל אני לא יודעת אם הוא ממש שימר או גליטר.. אם הוא שימר אני אשקול את העניין.. אני מתה על הבקבוקים הקפואים של זויה! מהמם! התכלת נראה מבטיח! אבל לא יודעת אם בא לי על עוד מאט אחד. בסופו של דבר אני בקושי שמה אותם.. אני כבר רואה את דנרה נופלת מ"מיצי" הצהוב. יש בו משהו מדליק לגמרי!

צונית

New member
oh my.... ../images/Emo239.gif

אהבתי, נראה מבטיח!!!
ועניין ה"לא מחדש כלום" כבר עלה פה כמה פעמים. האם אתם חושבים שעוד יש מה לחדש בענייני לקים? אני חושבת שיש פה בעיה עקרונית, כי בניגוד לאיפור שמדובר בעשרות מוצרים שונים ומיוחדים תחת שם אחד - "איפור", תחת השם "לקים" יש רק מוצר אחד ואותו מנסים להמציא מחדש כל פעם. אבל כבר ראינו את כל המרקמים, את כל האפקטים, את כל הצבעים והצורות. אחת לשנה יש הברקה - כמו לק מתפוצץ (ואם אוהבים את זה או לא, אי אפשר להתכחש לזה שזה מחדש בתחום שקשה לחדש בו) אבל באופן כללי, לדעתי, אין יותר לאן לקחת את זה.

PeachGirl

New member
לא נרשמה התלהבות

אבל אני בטח אתלהב ממשהו בסווטצ'ים (כמו שקורה לי עכשיו עם הלקים של קולור קלאב)

למעלה