תמונות של רוב בורדון!!!

Cupid In Hell

New member
תמונות של רוב בורדון!!!

הם לא הכי עדכניות אבל שיהיה.... ותשרשרו גם....

Cupid In Hell

New member
קישורים לתמונות של רוב..

חחח אין לי כוח לשמור תמונה ולשים כאן לכן קחו לכם לינק לתמונות עשכניות ולא עדכניות של רוב בורדון אחד המתופפים הכי טובים בעולם!!! http://lpassociation.com/cgi-bin/lpa-i.cgi?set=RobOffc

NiKi†a

New member
כוסון שלי.

או שלא...

MaStiK BaNaNa

New member
אני 15 ../images/Emo9.gif פחחח משעמם לי

בלעעעעעע את אוהבת המורדים וכל זה?? שנה לקח לי להבין תניק שלך.. אבל לא משנה .. אם זה מה שעושה לךך טוב
קיבלתי חרארה

Love benja

New member
מפגר..../images/Emo3.gif

זכותי לאהוב המורדים, זה מהמם וכולם שם חתיכים ומתוקים!!! ואם יש לך בעייה תשב על גזר

MaStiK BaNaNa

New member
דבר ראשון מתוקה... אני בת !! שלום

ו.. אחמממ אני לא מפגרת* ואמרתי לך.. אם זה מה שעושה לך טוב.. אז סבבה !! תגיד מה שבא לך רק שלדעתי הסידרה הזאת לא ממש מזיזה לי תאצבע השמאלית ברגל הימנית ואם אומרת שכולם שם חתיכים? דיי אל תגזימי !! מקסימום קוקו או תומאס או איך שאתם לא קוראים לו !! נראה הכי נורמאלי שם.. שתביני אני בהתתחלה ראיתי את זה בשביל להבין מה זה הדבר הזה שכולם מתלהבים ממנו.. אבל זה לא משך אותי וממש לא עניין אותי.. קיצר מה שמעצבן בזה זה רק הקטע שלכם הבנות שאתם כאלה מושפעות רושמות לי בכל מקום פליפה השווה פליפה הכוסון בן חמין הלא יודעת וכל התחת הזה ! אבל אני לא ידבר על זה למה זה לא המקום- ככה שתעשי מה בראש שלך רק אל תשתפי אותי בחוויות שלך על הסידרה

MaStiK BaNaNa

New member
אוווווי סליחחחחה אבל תעשי טובההה

מה את ישר קופצת לי אבל עזבי !!! אין לי כוח לזה עכשיו !!!! רק שאלה.. מה הקשר תשב על גזר?..... חח אבל סורי חיבת להגיד משהו אחד !! כי אני לא יכולה להגיד אותו בפורום של המורדים למה אחר כך צולים אותי שם.. אבל זה מצחיק אותי כל הבנות שרושמות - לוב פליפה לוב בן חמין-פאבלו.. או נגיד *** פלוס פליפה שווה ביג לאב פור אבר.. what the FucK..... כאילו מה? רציני משעמם לכם?... כאילו שהם בכלל שמים עליכם ורואים מה שאתם רושמים -- אבל שוב.. תעשי בא שבא לך !! זכותך סבבה !! אבל רדי ממני אל תגידי לי עכשיו שאני התחלתי תריב - ואני לא קוראת לזה ריב ! אני קוראת לזה סתם ויכוח או דיון !! חחחח בוניטה בפיתה חומוס ציפס סלט... נה נה נה נה את לא מבינה !!!! את סתם ילדה קטנהההה .. מה רוצים ממך כולם קוראים בשמך אל תיהי תמימה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה...

MaStiK BaNaNa

New member
../images/Emo93.gif נשברה לי ציפורן - עעעע לא

תראו סמיילי מאאגניב- סמיילי חד גבה !! :)] חח באיסיקיו זה יותר חמודדדדדדדדדדדד ו.. זאת שאוהבת את בן חמין... בן שועית - לא סתם.. אל תכחי את זה ללב.. עזבי אני לא רצינית איתך :) אני לא רעה
אני סתם משעמם לי קיצר ביי זזתי

יש ריב ואני לא פה ?!?!../images/Emo12.gif

חחחח.... סתם סתם טוב יאללה אחים ואחיות יקרים. בואו נירגע ונפסיק עם הריבים האלה כי זה פורום לינקין פארק ולא פורום ריבים. אז יאללה...

למעלה