תמונות שצולמו בשבת האחרונה ע"י

ירדן121

New member
תמונות שצולמו בשבת האחרונה ע"י

יקיר לחן . אני מעלה אותם בשמו.. "זאת תמונה שצילמתי בשבת האחרונה 26 בסמוך לעזה בגבעה של כלניות שכחתי את שמה.. מטוסים טסו נמוך אני חושב בשביל לגורם לערבים בהלה ואני צילמתי כמה תמונות בתמונה הזאת נראים שתי עצמים שונים כדוריים שלא נראו באזור לפני רק במחשב שמתי לב.. אני פוסל אפשרות של ליכלוך כי בתמונות שלפני ואחרי לא נראו הנקודות האלה ולא זכור לי שליכלכתי או ניקיתי את העדשה בזמן הצילומים.. צולם על ידי יקיר לחן מאשדוד אני העלתי את זה לכאן כי יש לו בעיות עם הפורומים של תפוז."

סנגי

New member
האפשרות../images/Emo153.gif

אם פסלנו את הליכלוך העצמים נראים כאילו אכן באויר הרזלוצייה חרא כנראה לעולם לא נדע. יש אפשרות שמדובר בחלקים שעפו מהמטוס ואת זה רק מכונאי המטוסים יודעים. אין תשןבה תעלומה סוף פסוק.

Majestic12

New member
הצילום

1. כנראה שלא מדובר בליכלוך. 2. חלקים לא נוטים לעוף ממטוסים "סתם כך" ובטח שלא מעליהם. אין זה חלק של המטוס עצמו (אחרת מזמן לא היה מטוס). 3. העצמים נראים מעוגלים/כדוריים ונמצאים כנראה מעל המטוס. 4. יתכן ואלו PROBES (מעין גשושים או בלונים מסוג מסוים או משהו שקשור ישירות למטוס - נשק נסיוני או מנגנון הגנה מסוים, ששוגרו ממנו). 5. אני לא מצליח להגדיר את העצמים.... תצלום מעניין...

ירדן121

New member
איך מטוסי הקרב לא שמו לב אליהם ?

הם נראים די קרובים אליהם..

HeavenDusk

New member
רואים בבירור שזה F15 נוסף

שטס במבנה "זוגי" עם ה-F15 שברור בתמונה. הוא מקביל לו הן בגובה והן בזוית הטיס.

Majestic12

New member
יתכן מאד

1. יתכן שאלו מטוסים הנמצאים גבוה מעל המטוס הנמוך. 2. אסור לשכוח שמדובר במקום בו ישנה פעילות צבאית ענפה. בכל זאת - קשה לקבוע חד משמעית...

HeavenDusk

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

elians

New member
בסופ"ש האחרון

אכן היתה פעילות צבאית רבה בכל מישור החוף הדרומי ... לכן גם דגם המטוס הזה היה באויר.. והמריא מבסיס מרוחק יחסית מאשדוד. בד"כ הטייסות הקרובות לאשדוד הן של F16 ולדעתי די נדיר שמטוס מדגם זה טס באזור כאן. אך סביר להניח שזה היה בעקבות המתיחות בשבוע האחרון מול שטחי הרשות אי שם בעזה. כל הלילה היו מסוקים ומטוסים. לגבי ה"כתם" יכול להיות לדעתי שמדובר בטיסת אימונים ואותו כתם הוא למעשה משהו לכלוך או משהו. הוא גם די מטושטש לעומת האובייקט השני. עכשיו התבוננתי יותר לעומק ויכול להיות שמדובר במטוס אחר שהיה באויר באותה עת רק מרוחק יותר. המצלמה שצולמה בה התמונה נחשבת איכותית יחסית canon powershut S1 IS ומשום מה מפליא אותי הטשטוש הזה. אם יש תמונות נוספות להשוואה זה יכול לעזור מאוד. ד"א ביום שבת אני זוכר שהיו שמיים די נקיים באזור פה די מוזר לי ההצלבה של השעת צילום 15:34 לעומת מזג האויר באותו ערב.

למעלה