תמונות שצולמו מה - TDF של שנת 2000 לבקשת בועז שחר ושות' עודד
C cipo 1 New member 20/6/04 #13 בועז סלח לי על העיכוב פשוט הייתי בקטע של לשלוח את התמונות . אבל לשאלתך כן בדרך כלל רכבנו אל נקודת התצפית היומית לפני הרוכבים הכל במסגרת קבוצה מאורגנת שכל אחד ממנה היה יכול לבחור איך הוא מעוניין לראות את הקטע היומי. עודד
בועז סלח לי על העיכוב פשוט הייתי בקטע של לשלוח את התמונות . אבל לשאלתך כן בדרך כלל רכבנו אל נקודת התצפית היומית לפני הרוכבים הכל במסגרת קבוצה מאורגנת שכל אחד ממנה היה יכול לבחור איך הוא מעוניין לראות את הקטע היומי. עודד
ב בועז שחר New member 20/6/04 #14 עכשיו אני לא אצליח להירדם... בלילה, אני חייב פעם אחת לראות את הטור משולי הכבישים בצרפת. עם כל הכבוד לדאפילד ולקלי, לפחות פעם אחת בחיים חייבים לראות את הטור לא דרך הטלוויזיה.
עכשיו אני לא אצליח להירדם... בלילה, אני חייב פעם אחת לראות את הטור משולי הכבישים בצרפת. עם כל הכבוד לדאפילד ולקלי, לפחות פעם אחת בחיים חייבים לראות את הטור לא דרך הטלוויזיה.
C cipo 1 New member 20/6/04 #15 בועז בשבילי זה היה חלום חיים שהתגשם תמונות לא יכולות להעביר את החוויה גם עכשיו שאני כותב עוברת בי צמרמורת לגודל החוויה. ממולץ!! לכל מי שדם של רוכב אופניים זורם בעורקיו . עודד
בועז בשבילי זה היה חלום חיים שהתגשם תמונות לא יכולות להעביר את החוויה גם עכשיו שאני כותב עוברת בי צמרמורת לגודל החוויה. ממולץ!! לכל מי שדם של רוכב אופניים זורם בעורקיו . עודד