היא הרסה את הסיפור לגמרי...
בגרסה שאני מכיר (ומצאתי משהוא דומה ברשת -
סיפור שלישי מלמטה) מסופר על אדם שאסף בחורה צעירה מצומת, באמצע הלילה, בלי חולצה, הוא נתן לה את המעיל שלו כדי שלא יהיה לה קר. הוא הסיע אותה לביתה והיא ביקשה ממנו שהוא ייגש במקומה ויתנצל בשמה לאימה, כי היתה להם מריבה, והיא נשארה במכונית. כשהוא דפק בדלת הבית, פתחה לו אישה מבוגרת קשת יום והוא סיפר לה את הסיפור וההתנצלות, ואז היא אמרה לו - הבת שלי נפטרה לפני מספר שנים! אז הוא אמר לה: מה פתאום, היא יושבת עכשיו ברכב שלי, עם המעיל שלי. שניהם ניגשו לרכב - ולא היה שם אף אחד, אז האישה המבוגרת אמרה לו: בוא ניסע לבית הקברות המקומי, אני אראה לך את הקבר שלה. בדרך, הוא אמר לה איפה הצומת שהוא אסף אותה, והאם אמרה לו שזהו המקום שבו היתה תאונת הדרכים שלה, והוא אמר: זה לא יכול להיות. כשהם הגיעו לבית הקברות, היא הובילה אותו לקבר של הבת שלה, ואז הם נעמרו, והסתכלו זה בזו המומים... המעיל שלו היה מונח על הקבר.
הסיפור של ערן, היה מצוין אז מישהו מכיר את הבית שהיה בנס ציונה? (הסיפור על הבית מאחורי בית הכנסת הגדול שהיה נטוש ובתור ילדים הם נכנסו ומצאו ארגז עם אלבומי תמונות וחתול מת ובכל פעם שהם העלו תמונה לחדר העליון וירדו למטה - הם שמעו בום והתמונות נעלמו.)