תמונות

nava17

New member
תמונות

אני שולחת תמונות מצילומים שנעשו לפני שבוע והיום.
 

רותי410

New member
וואו, נאווה, הכול נראה מעולה.

איזו חריצות. אפשר מתכון לעוגת תפוחים?
 

nava17

New member
תודה רותי,

המתכון לעוגת התפוחים נמצא בפורום מתכונים, יש להכנס לפורום מתכונים ולעשות חיפוש בפורום, של עוגות תפוחים, עוגה זו נקראת: עוגת תפוחים עם פרורים של קוקי, אם לא תמצאי את המתכון אשמח להקליד עבורך. דרך אגב זו עוגה מאוד טעימה לדעתי, מה שמיוחד בה שלקוקי יש פטנט שמונע מהעוגה להיות "רטובה" ממיץ התפוחים,אני עשיתי מעט שינויים במתכון לטעמי:הוספתי כמה כפות סוכר בבסיס העוגה והורדתי את מיץ הלימון כיון שלדעתי התפוחים מספיק חמוצים.
 

רותי410

New member
או.קי, תודה. אני אחפש. מאוד אוהבת עוגת תפוחים

ונבדוק את השינויים שלך.
 

רותי410

New member
להלן מתכון. לא יודעת מה קורה לי היום, לא

הצלחתי להעביר קישור. עוגת תפוחים של קוקי חומרים לבצק 1.5 כוסות קמח תופח 100 גרם חמאה רכה 3 כפות סוכר 1 חלמון 1 כף שמנת חמוצה (הכרחי) למלית 10 תפוחי עץ גרנד סמית קלופים ונקיים חצויים לשניים ופרוסים דק 2/3 כוס סוכר 1.5 כפיות קינמון מיץ מ-1/2 לימון 4-3 כפות פירורי עוגיות - מה שיש בבית, אפילו פתי בר פשוט לפירורים 1/2 כוס סוכר כ-70 גרם חמאה רכה 3/4 כוס קמח רגיל 1/2 כפית קינמון 50 גרם אגוזי מלך קצוצים לא גס ולא דק מדי ההכנה מתחילים עם המלית כי היא צריכה להתקרר שמים את התפוחים הפרוסים בסיר יחד עם הסוכר, הקינמון והלימון ומבשלים על אש קטנה עד שהתפוחים מתרככים ואין נוזלים. לצנן היטב. (או להכניס את הסיר לפריזר לכמה דקות - הצעה של קוקי) מחממים את התנור לחום של 170 מעלות ומתחילים להכין את הבצק. לשים מחומרי הבצק בצק פריך ושוטחים בתבנית 26 ששומנה מראש. מכסים גם חלק מהדפנות. מעל הבצק מפזרים פירורי עוגיות. מוציאים את תפוחי העץ מהפריזר ושוטחים על הבצק. מכינים את הפירורים: מערבבים את כל חומרי הפירורים בכף ואחר כך משפשפים בידיים ומפוררים. מפזרים על תפוחי העץ ומכניסים לתנור, עד שהפירורים מזהיבים.
 

nava17

New member
כן רותי,זה המתכון.

לא היה לי קמח תופח אז הוספתי כפית גדושה אבקת אפיה לכוס וחצי סוכר,לבצק שמתי 6 כפות סוכר,(ענין של טעם...)לא שמתי לימון בתערובת התפוחים ואת פרורי הביסקויט-עוגה ערבבתי עם תערובת התפוחים.(לא שמתי על הבצק) כפי שכתבתי אתמול, עוגת התפוחים של קוקי טעימה מאוד,ציפוי הפרורים עם הקינמון והאגוזים מוסיף המון לטעם.
 

nava17

New member
ורד, רותי העבירה את מתכון עוגת התפוחים,

פירגה שלחה 3 מתכוני עוגות שיש תפוז שלה ואני הוספתי את מתכון עוגת השיש תפוזים שבתמונה.(שמבוסס על עוגת תפוזים- קוקי) אם את לא מתכוונת למתכון עוגת שיש-תפוזים תכתבי לאיזה עוגה את רוצה מתכון, כי לא הבנתי כ"כ איזה עוגה את רוצה בנוסף לעוגת התפוזים.
 

ddh1

New member
חבר'ה להתעורר יש כאן עוד מוכשרת לאלל'ה

סחתי'ן נאוה שיחקת אותה. נראה מעולה וטעים. והתמונות ממש יפות!
 

יוכי68

New member
נאוה, הכל מדהים מדהים../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

לגבי התמונות - תנסי לשמור אותן ב JPG ולא ב BMP כי הקבצים שאת שומרת לוקחים יותר זיכרון וזה מיותר.
 
למעלה