*+*+תמונות*+*+
ח חניניתה New member 14/10/04 #9 מ--ו--ש--ל--ם--!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייייייי אני בחיים שלי לא ראיתי בנאדם כל כך מושלם!!!!!!!!!!!!!! כוסון!!!!!!!!!! חתיך!!!!!!!!!!!!1 גררררררררר הוא כל כך יפההההההה במיוחד בתמונה הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מ--ו--ש--ל--ם--!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייייייי אני בחיים שלי לא ראיתי בנאדם כל כך מושלם!!!!!!!!!!!!!! כוסון!!!!!!!!!! חתיך!!!!!!!!!!!!1 גררררררררר הוא כל כך יפההההההה במיוחד בתמונה הראשונה!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
C Cm 2004 New member 14/10/04 #10 אז כנראה לי ראיתי אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif
« «LiTaLi» New member 15/10/04 #13 כן בנחמין מושלם כפרה!!! ../images/Emo23.gif הבן אדם הכי יפה ביקום!!!
ח חולת בנחה New member 15/10/04 #14 בנחה../images/Emo35.gifבטח בימים הקרובים. מקווה../images/Emo70.gif
R rotemshi New member 15/10/04 #15 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif הוא כבר בסדרה!! זה שבוא ב"ברזיל" לא אומר שהוא לא בסדרה
ח חולת בנחה New member 15/10/04 #16 אני חושבת שהיא התכוונה לאופן קבוע פשוט. יש פרקים שבכלל לא מראים אותו, כמו אתמול ונדמה לי גם שלשום. הוא לא הגיע באופן קבוע, אבל עניתי לה שבטח בקרוב הוא יגיע.
אני חושבת שהיא התכוונה לאופן קבוע פשוט. יש פרקים שבכלל לא מראים אותו, כמו אתמול ונדמה לי גם שלשום. הוא לא הגיע באופן קבוע, אבל עניתי לה שבטח בקרוב הוא יגיע.