תמונות

תמונות

מצאתי באינטרנט תמונות של MRI שבהן מראים ומסבירים איפה נמצאים הנגעים. ( http://mripractice.tripod.com/mrpractice/id15.html ) עשיתי השוואה עם התמונות שלי. ויש התאמה מלאה (לצערי..). נשאלת השאלה - אם התמונות תואמות לחלוטין, למה יש עדיין סימני שאלה ? יש לי כל מיני תופעות מתאימות של זמן קצר -שניות ודקות ושעות. אבל פעם אחת גם היה זרמים שנמשכו כמה ימים רצוף אם כי שינו את מיקומם היחסי בכף הרגל (פעם אצבעות, פעם עקב, פעם באמצע). אז למה עדיין יש חוסר ביטחון ? האם יש בכלל סיכוי שזה משהו אחר ?

xלה קxרי

New member
חבל להסיק מסקנות באופן לא מקצועי...

האינטרנט הוא אמנם מקור מידע ענקי, אבל לא כל שאלה או בעיה אפשר וכדאי לפתור באמצעותו. לא לחינם רופאים לומדים כל כך הרבה שנים ומתמחים. את לא יודעת מה מקור המידע שהגעת אליו ומה מידת המחויבות המקצועית והדיוק שלו. את רואה סריקות MRI בודדות ברזולוציה נמוכה ביותר על מסך המחשב שלך, בעוד שלמכשיר ה-MRI יש יכולות מורכבות הרבה יותר מהמעט שגילית. אני מציעה לך, מכל הלב, וגם מניסיון, לא לנסות לפתור את הבעיה בשיטת Do It Yourself (זה לא ארונית של איקאה), ופשוט, עם כל הקושי הנורא שכרוך בזה (והאמיני לי שגם את הקושי הזה רבים מאתנו עברנו), להמתין למסקנה סופית ולאבחנה. זו מחלה שלעיתים קרובות יש לגבי האבחנה שלה אי בהירות שאורכת זמן מה. צריך לגייס כמה שיותר שלווה ואורך רוח.

תגובה

ממצאי MRI מוח אינם ספציפיים כך שאיבחון טרשת נפוצה אינו מבוסס אך ורק על MRI. אופי תלונותייך אינו טיפוסי בצורה חד משמעית לטרשת. כך שבצורה שאת מציגה את הדברים יש מקום לספק.

למעלה