תמונות

Karina85

New member
תמונות

שלום לכל המכורות!!! שלחתי תמונות במייל לכל מי שביקשה, אם מישהי ביקשה ולא קיבלה - נא לשלוח לי מסר ואנו נטפל בבעיה!!!

talytal

New member
היי קארינוש! ../images/Emo24.gif

אני נורא מצטערת שלא יצא לי עדיין להגיד לך כמו שצריך תודה על התמונות המ-ה-מ-מ-ו-ת שהעברת לי.
אני די חולה ביומיים האחרונים, אז יצא שלא הייתי פה יותר מדי, וגם לא באייסי, וגם לא בשום מקום אחר חוץ מהמיטה שלי.
בכל מקרה, המטרה המקורית שלי הייתה להפיץ את התמונות שלך יחד עם תמונות מעוד בנות לכל מי שהייתה בהופעה, רק שנכון לעכשיו אין שיתוף פעולה בהעברת תמונות מעוד בנות, ונראה לי שאת התמונות שלך כבר העברת לכל מי שביקשה... בנות - אם יש לכן תמונות שלנו מההופעה, בבקשה צרו קשר!

Nova5

New member
טליטל, רפואה שלמה../images/Emo201.gif

מהר למיטה, לשבת מול המחשב - זה דבר האחרון שאת צריכה

Karina85

New member
משהו חשוב!!! בבקשה מכולן/ם לקרוא!!!

קודם כל בבקשה לכולם אני שולחת לכם בכיף!!! אבל אני מאוד מאוד מבקשת לא להעביר את התמונות לאף אחד לשום גורם ולא לפרסם ולא לעשות בהן כל שימוש! אני בכוונה שולחת רק במסרים ולא מעלה לפורום... אני לא אוהבת שתמונות שלי מתחילות להסתובב ברשת. אני מאוד מקווה ומאמינה שתכבדו את הבקשה...

reviital

New member
קרין, אני גם רוצה תמונות אם אפשר

תודה! ולא הספקתי להגיד לך, את ממש דומה לאחותי שגם היא בצבא עכשיו... ממש! לרגע כשראיתי אותך התבלבתי...

Karina85

New member
חחח סבבה...

מאמי שלחי לי במסר אייסיקיו או מסנג'ר או מייל אם אין לך את התוכנות ואני אשלח אבל לא נראה לי שאספיק היום!

reviital

New member
יש לי אייסיי, אבל אין לי מושג מה

מספרו, לכן שילחי לי אם את יכולה את המספר שלך כדי שאשלח אליך נסיון התחברות או איך שלא קוראים לזה.. תודה מותק!

Karina85

New member
פיו... איזו התשה חחח

שלחתי לכל מי שביקש וצירף אימייל/אייסיקיו/מסנג'ר!!! מקווה שתהנו!

למעלה