תמונות

תמונות

מסתבר שמוכר העתיק תמונות שלי לליסטינג שלו :(( ( מוצר די מיוחד שאין הרבה כמותו ועכשיו 2 המכירות מופיעות ביחד עם אותן תמונות) משהו פה יודע האם זה חוקי מבחינת איביי ? לפנות אליו קודם או ישר לאיביי? מעצבן ..

זה לא חוקי...

עפ"י חוקי איביי, יש חובה לצלם את המוצר הספיציפי שמוכרים...וחוץ מזה שיש לך זכויות יוצרים על תמונה שאת צילמת. לי היה מקרה שמוכר אמריקאי העתיק ממני תמונה של מוצר די נפוץ באיביי, תמונה שאני צילמתי, שיפצתי (פוטושופ) והעלתי למכירות שלי. מכיוון שהתמונה שלי היתה טובה מהסטנדרט הקיים באיביי, הוא פשוט העתיק את התמונה למכירות שלו ועוד שם את הלוגו שלו על התמונה! יצרתי איתו קשר ואמרתי לו שזכויות היוצרים לתמונה הן שלי שאם הוא לא מוריד את התמונה מהמכירות שלו תוך 48 שעות אני מתלונן עליו לאיביי והם יכולים לראות בלי בעיה שהתמונה הזו היתה אצלי הרבה לפני שהוא התחיל להעלות אותה. לא עברו שעתיים והוא הוריד את התמונה.

תודה

כתבתי לו עכשיו ואני מקווה שיוריד את זה ..אין לי כח לבלאגנים. גם את המלל אגב הוא העתיק - רק שינה כתב וגודל והאדיוט בנוסף לכל השאיר למטה את הכיתוב- משלוח מישראל...(והוא מארה"ב..) חוצפן!!!

ACE OF SPADES

New member
תשלחי מכתב לאיביי , יעיפו לו את הליסטינג והוא

ואם הוא ימשיך הוא גם יושעה.

ווטרס

New member
עשו לי את זה פעם.

יש FORM מיוחד, שצריך לשלוח את שני ה ITEM # שלך ושלו, כולל הטקסט\תמונות שהועתקו, ואיביי מורידים את הליסטינג. כמובן שאם זה קורה בשנית הם מעיפים אותו מאיביי.

ranzz

New member
הם חוקרים לראות מי העלה את זה קודם?

הרי יכול להיות שזה למעשה relist של ה"חקיין" הרבה מלפני שהמתלונן הגיש תלונה...
הרבה פעמים הם עושים דברים בלי באמת לחקור לעומק. סה"כ אני לא יודע כמה הגורם האנושי מעורב בבדיקות האלה בכלל...

ווטרס

New member
יש להם את השיטות שלהם

לחקור מי העלה קודם ואם התלונה שלך מוצדקת או לא. לא יודע איך זה במקרים אחרים, אבל אצלי הם עשו 'משפט צדק' :)

למעלה