תמונע תמונע תמונע

S h A b i T

New member
תמונע תמונע תמונע

בחיים לא היה כל-כך מפוצץ כמו היום. זה היה מבהיל. פשוט המוני אנשים. אממ ההופעה הייתה מעולה, כמו תמיד. באה בטוב לגמרי. זה די ממצה את הכל.
וסתם ככה שתדעו יש כמה חברה מהצפון (הודיה, אחד מהם בן דוד שלך מסתבר.) שעושים סרט דוקומנטרי על דניאל.. (פרוייקט בתיקשורת) אז למקרה שאחד מכם רואה את זה... קודם שיהיה בהצלחה עם הסרט והמון תודה על הזמן הזה שהעברתם לי כל כך מהר. :) שיהיה לכולם סופ"ש נעים ושמייח.
אלמוג.

MaayaNushit

New member
אויייי

ראיתי אותךךך...
את מכירה את עומר מיבנה נכון!?.. אזז היינו איתו... וכןןן באמת הייתה הופעה מעולה (לא שזה מפתיעע..) וממש ממש מפוצץ!!!ופעם ראשונה שאני רואה אנשים מבוגרים כאלה בהופעה שלו.. דנההה מהממתתתתת!!!!!
כל ההופעה דיברתי עם אחד ממה קשור..היה פשוט מצחיק... וזהו בערך
שבת שלוםםם!!

S h A b i T

New member
את מתכוונת להגיד

שפעם ראשונה את רואה כל כך הרבה צעירים בהופעה שלו בתמונע. (השתלטו לנו על המדרגות, זה סופי.
) אנ'לא יודעת מי את אבל נראה לי שאני מקשרת משו .. את וחבר שלך החזרתם את בובליל הבייתה?

hodayoyo

New member
רגע רגע רגע../images/Emo60.gif

שו בן דוד שלי?!?!?
לא נראה לי... יש אחד שדיבר איתי על איזה סרט דוקומנטרי שהוא עושה על דניאל וביקש עזרה או משהו אבל הוא לא בן דוד שלי ולא כלום :|| איך קוראים לו?!? :|

S h A b i T

New member
אז זהו, לא הוא..

שמעי, אני לא זוכרת שום שם מהשלושה שהיו שם..
קצת טיפשי כי ביליתי איתם כמה שעות. אבל אני יודעת שאחד מהם נכנס לפה לפעמים אז אם הוא יראה את זה הוא יוכל לעזור לך.

hodayoyo

New member
אבל איפה יש לי קרובים בצפון? ../images/Emo12.gif

הלכתי לשאול את אבא

סרט

שלום אלמוג...והודיה זה אני טום בימאי הסרט... ואלמוג אני זה שצילמתי מהמרכז...וששאל אותך שאלות שישבנו. מי שראיין אותך בפעם הראשונה זה גלעד והוא כנראה בן דוד של הודיה...אבא שלה זה יהודה אולי? וגרה ברעות?

hodayoyo

New member
לאבא שלי לא קוראים יהודה../images/Emo60.gif

אבל אני גרה ברעות...

S h A b i T

New member
אואו

טום. נכון.. אני זוכרת את השם הזה. גלעד זה הגבוה.. ואיך קוראים למפיק עם החולצה הורודה?

BaRbiK

New member
אהההה רגעעע

צילמתם גם אתמול בהופעה למען הסיטי הול
? כי מישהו צילם בדניאל..חחחח

yahav1324

New member
היה מצוין ../images/Emo13.gif

פחדתי בהתחלה שאני לא אכנס כי איחרתי כמו לא יודע מה ועמדתי בחוץ עם כמה אנשים... בסוף נכנסתי התמקמתי לי ליד האיזור של ההגברה מול דניאל... היה לי דיסק עם מוזיקה שלי להביא לדניאל ולא היה לי נוח להחזיק אותו ככה אז הסתובבתי אחורה וראיתי דיסק נוסף על איזה מכשיר שם... ראיתי מישהו ליד זה אז שאלתי אם זה הדיסק שלו ופתאום גיליתי שזה "איך שקוראים לו" ממה קשור חחח, היה כיף לדבר איתו על מוזיקה וגם אהבתי שדניאל השמיע את ההערה השקטה על כוכב נופל
למרות שכולם שתקו ורק אני הסכמתי שזה חרא של דבר חחח, גיליתי שזה ממה קשור גם די הלחין להם ת'שיר והוא מוסיקאי לגיטימי לגמרי,עשינו תחרות מי עושה קול שני יותר יפה ל"בא מכאב" של דניאל ובסוף הבאתי לו את הדיסק איזה חצי שעה אחרי סוף ההופעה ועפתי מרחוב המסגר המפחיד! קיצר חוויה הזויה ומגניבה
...

למעלה