תמונע -11/11> חוויות

dabnir15

New member
תמונע -11/11> חוויות

היה מדהים מדהים אחת ההופעות היותר הזויות ומצחיקות! מחר פירוט מפורט יותר :) נ.ב השיר החדש יפה!! לילה טוב!ותודה לתפוז אנשים ולצפניה:)

ayaliar

Well-known member
כולם הגיעו הביתה?../images/Emo9.gif (ההופעה)

ההופעה היום היתה קצת שונה מתמיד. לא יודעת כ"כ להסביר למה.. משום מה היה מצחיק בטירוף אבל גם יותר עצוב. שילוב מעניין
אוהד עצמו היה במצב רוח חורפי למדי, טיפה קודר (העיד על עצמו) אבל משהו באוירה מסביב היה קצת כמו איזו מסיבה. הוא שר שיר חדש (מהיום יקרא אצלי "אי אפשר") שיר יפיפה ועצוב והיה נראה שקצת קשה לו לשיר אותו אפילו. לטובת אלה שלא היו, כמה שורות מהשיר: אי אפשר לכבות בבת אחת את הרגשות שרק לפני 3 ימים היו בינינו אי אפשר לסיים בלי הכבוד המינימלי של פגישת פנים אל מול פנים בין שנינו אי אפשר לגרום לי להפתח, להגיד שאוהבים אותי כ"כ ואז בבת אחת לקום בלי להסביר ולהשאיר אותי הטמבל הכי גדול בעיר שיר שעושה רטוב בעיניים סדר השירים הפעם היה אחר וההופעה התחילה עם נוקטורנו. זה היה מרענן כי כבר התחלתי לזכור את הסדר של השירים בע"פ (אני יודעת, אני אשמה.. מי אמר לי ללכת לכל הופעה?
) האישה של חייו הוא אחד השירים היפים ביותר שנכתבו ואני שמחה שהוא לא יורד מהפלייליסט. שמחתי לפגוש אתכם היום ואני מקווה שכולם הגיעו הביתה קפואים אך מרוצים
לילה טוב נ.ב. ההופעה הבאה בתמונע היא ב-23.12 וההופעה עם דני רובס בנתיים לא תהיה ב-1.12 אלא בתאריך אחר שעוד לא נקבע

../images/Emo24.gifתודה איה

אם איה לא הייתה אומרת לי שיש לה כרטיס בשבילי ברגע האחרון לא הייתי יכולה להגיע.(איה אחזיר לך את הכסף בהזדמנות
) חוץ מזה שהיה קפוא בחוץ היה מאוד נחמד. ההופעה הייתה באמת שונה, התחילה ב"נוקטורנו" השיר הראשון ששמעתי בדיוק לפני שנה, אז זאת הייתה מן סגירת מעגל
וכמו שעדי אמרה, עידו חיטמן היה בהופעה וזה עשה לי טוב בלב. ישבתי בחברה טובה, אורית רק הערה, סנוורת אותי עם המצלמה, ולכמה שניות הייתי "עיוורת"
אבל זה בסדר אני כבר רגילה להתעוור בהופעות שלו
. אמרתי אחרי זה לאוהד: אני מצטערת ששוב אתה רואה אותי, חחחח מסכן, כמה פעמים אפשר לראות אותה קרציה
. אז סליחה אוהד
סוף סוף הצלחתי לדבר איתו יותר משני מילים
בחיי אני "דג" לידו. שוב איה זה בזכותך

dabnir15

New member
ההופעה הטובה מכולם...

זו הייתה בערך ההופעה ה-5 שבה אני נמצא של אוהד. הפעם נהנתי יותר מכל הפעמים הקדומות, למרות שלא ישבתי בשולחן הקבוע, אלא במדרגות למעלה (אחלה מקום דרך אגב). לאחר שפספסתי את ההופעה ביום רביעי, הייתי חייב ללכת וכל התודות לצפניה ולפורום רוק ישראלי בתפוז עלהכרטיסים לי ולעדי. הפעם גם כמנהגנו הגענו בדיוק ב-23 בגללל אירוע אחר:) ורק למצוא מקום היה קשה:). סדר ההופעה החדש היה כל כך יפה!! (שימשיך ככה!!) השיר החדש, מרגש מאוד מאוד מאוד, ובאמת כמו שאיה כתבה נראה שהיה לו קשה לשיר אותו. אוהד אמר שהוא קודר אבל כל הקשר בינו לבין עצבות לא נראה לי לעי, לפחות לי אישית, הוא רקד, השתולל ,עמד רוב ההופעה (לא כמנהגו) ונראה מאושר מאוד. האווירה החורפית הייתה כל כך נחמדה:) ואני גם חייב לציין שאתמול השירים נשמעו לי טובים יותר מכל הפעמים, והאישה של חייו אחד השירים היותר טובים ומרגשים שאני מכיר. בכל מקרה שוב המון תודה לכולם :) היה נחמד לפגוש הרבה פרצופים מוכרים:) מקווה להיפגש בהופעה הבאה:) שבת שלום

OLE66

New member
ההופעה החורפית אתמול תמונות../images/Emo183.gif

חורף .. אני אוהבת את החורף, אני לא יודעת אם האוירה החורפית הזו גרמה להופעה אתמול להיות אחרת שונה מהקודמות, אנחנו בהיי משהו הרבה צחוקים ... ואוהד בדיוק להפך אולי השיר החדש המרגש והעצוב שגרם לדאון הזה... נהנתי כמו תמיד והפעם ההופעה נגמרה מהר מתמיד אולי השינוי בסדר השירים שגרם לי לבלבה ופתאום.. נגמרה לי ההופעה .

הופעה מדהימה!!!

היה פשוט מדהים... הופעה שונה!!! השיר החדש מקסים!!!! אהבתי אותו מאוד... ממש התרגשתי!!! הסדר החדש של השירים היה ממש ממש ממש מרתק... כן זו המילה, מרתק, כבר לא ידעתי לאיזה שיר לצפות! אני חייבת להודות שרגע לפני היה חסר לי, אבל נוקטורנו כפתיחה זה נהדר!! אין ספק- מרגש!! (רק טעות אחת שאני חייבת- בשיר החדש: הו' לפני שווא נע תנוקד בשורוק)... אם זה מצב רוחו הקודר של אוהד זה ממש משעשע... אוהד היה אנרגטי מתמיד!!! פשוט מלא חיים!! אני אוהבת חורף!! גם אוהד אוהב חורף!! אני מקווה שמתישהו תהיה הופעה חורפית במיוחד, עם גשם זלעפות בחוץ ואווירה חמימה בפנים. היה לי מוזר לא לשבת בשולחן היקר שלי... התגעגעתי אליו!!! בכל זאת, אי שם מן המדרגות נהניתי גם כן, חוץ מהסיגריות המזעזעות.... זה לא נחמד!! צילמתי תמונות- שיצאו זוועה... בגלל המרחק, התאורה וטמטומה של מצלמתי... אבל הקלטתי את השיר החדש ועוד לא שמעתי איך יצא!! אני אשמע מחר אינשאללה, אם יהיה לי זמן!! אחרי ההופעה עוד הלכתי למסיבה, כך שאני עייפה!!! אז אני אלך לישון!! ומחר אני צריכה לעשות עבודה בתנ"ך... אינשאללה ילך מהא העניין... ואחר כך- ללמוד למבחןן!!! *ניר- בהצלחה במבחן יום ראשון!! ותודה על הליווי
!! ראית, בסוף הצלחנו להנות מ-ה-כ-ל!!! *לכל המעוניינים לדעת:עידו חיטמן היה בהופעה... סתם אם מעניין אתכם... אני יודעת זה הזוי!! אוהד רקד, עמד והשתולל בהופעה... טוב שהקלידים כמעט לא נפלו.... היה מצחיק!! כפרה על אוהד!!!! לילה-בוקר טוב והמשך סופ"ש נעים!!!

למעלה