תמונע 4/8

טולייצ

New member
אבל יש הופעה של עברי

בחינם

0mroosh

New member
אני יודע ויש לי הזמנה,

מאחותי. אלא אם כן, החליטו לפתוח את זה לקהל הרחב ולא רק לסקרנים לגבי המכללה. בכל אופן, עברי ישיר את אותו פלייליסט שהוא שר בימי סטודנט והופעות מקוצרות, אין לי כח לזה שוב. בנאלי מדי.

קוֹבּ

New member
כנ"ל לגבי האחות [רק ששלי הודית].

וכנראה אלך לרונה, תלוי בהרכב האנושי שיהיה בהופעה [אני לא מדבר על בוצ'ות או לא].

קוֹבּ

New member
לא תהיה לנו ברירה ../images/Emo6.gif

קטן שם, וקשה לפספס אנשים עם כזו נוכחות

noa08128

New member
רעיון..

אולי שכל אחד יוסיף תמונה שלו כדי שנזהה אחד את השני? http://img187.imageshack.us/my.php?image=74wa.jpg אני בשורה אחרונה הקיצונית מצד ימין

0mroosh

New member
זה יותר קשה מהציור השבועי לילד! ../images/Emo46.gif

אחרונה מלמעלה או למטה? [מכבי..
].

galvin

New member
אצלי זה קל ..

אני היחיד שם שהוא לא בחורה, לסביט או בן 15.

קוֹבּ

New member
ממתי זו גאוה להיות זקן?

אני אצטרך ויאגרה רק 5 שנים אחריך. היתרון היחיד שלך עלינו זה שהישבן שלך פלומתי יותר לוודאי
. אז תשתוק.

קוֹבּ

New member
של הפיקיות? מהקדם ארוויזיון?

מהקדם ארוויזיון? שנאמר, hello hello dont you get it dont you know ive been waiting all along just to be with you ? ---------------
לילה אור :)

טולייצ

New member
למה אתה צריך הזמנה מאחותך?

הם שולחים לכל מי שמבקש.. ואני דיי רוצה להיות בהופעה של עברי לפני שאני טסה,שיהיו לי רגעים יפים להתגעגע

0mroosh

New member
יכול להיות ../images/Emo3.gif

מי בכלל רוצה ללמוד בקרית מלאכי?! אולי אני סתם מזלזל.
בכל אופן, הופעה די בנאלית: ניסים-יתחיל בתאורה לבנה מעצבנת שתתחלף לפי רצון התופים. יום טוב-תאורה סגולה וגיטרה אקוסטית בידיים של עברי. האנשים החדשים-תאורה אדומה. זה לא אותו דבר-הוא ישכב על הבמה
ואולי-תאורה סגולה. חולצת פסים-תאורה ירוקה. על קו המים-תאורה כחולה. מרי לנצח-תאורה אדומה+נגיעה בעצמו בכל פעם שמוזכר קשר לגוף/מגע. הכוס הכחולה-תאורה..כחולה! זכיתי לאהוב-עברי על קלידים ופרחות זעקניות. לאונרדו-כיף בלתי רגיל!
הביצוע הכי כיף בעולם של עברי לשיר שלו. בוא-רמיקס, גרסת "פייט" -תאורה ירוקה. גם את לבד הוא התחיל להכניס להופעות המקוצרות, אם יהיה לו מצב רוח,אז גם "לבד"
.
הכל יכול להפוך לחוויתי אם את לוקחת את התעודת עיתונאי של המועצת נוער, והולכת לראות את ההופעה מהדשא שאחרי הגדר [זה היה כיף!
למרות שזרקו עלי בדלי סיגריות והיו לסביות שהכאיבו לי עם תיקים וכאלה..]. אני אובססיבי?

למעלה