תמונת החודש

כרוני

New member
תמונת החודש

לאחר תקופת העדרות (מבחנים...מבחנים...מבחנים) חוזרת אלינו הפינה שחושפת את המקומות היפים שיש לארגנטינה להציע. אתם מוזמנים להעלות תמונות משלכם בשרשור! משהו יכול לזהות את המיקום בתמונה?

pepe chatruc

New member
הימור

אזור סן מרטין דה לוס אנדס או חונין דה לוס אנדס... וקצת דרומה יותר יכול להיות פארק לוס אלרסס? בכל מקרה תמונה יפה מאוד

pepe chatruc

New member
יהיו רמזים ? חם קר ? משהו ?

ממש נראה לי כמו הנוף של נאוקן לכן הלכתי על סן מרטין או חונין המתוירות יותר... בכל מקרה ברכות על היוזמה/ות

pepe chatruc

New member
טוב אם זה לא לוס אלרסס אז נשארתי רק עם

לאגו פואלו ממה שאני מכיר , אחרת לא מכיר או לא זוכר... ומשום מה לא מזכיר לי כ"כ את לאגו פואלו. אחרי הפיצוח הזה (אם יבוא) אני אחפש אחת משלי לעלות...

zfard

New member
כרוני,

חיפשתי חיפשתי חיפשתי באמאשלי עשיתי תחקיר רציני... חיפשתי מלא מפות באינטרנט, וחיפשתי בהן אגמים באיזור הגבול בין צ'ובוט לריו נגרו, ולא ממש מצאתי. אז אני ממקדת רגע את הרמז- אנחנו מדברים על איפשהו לאורך הנהר?

zfard

New member
בשביל מה, שיצאו צפרדעים קטנים קטנים קטנים?../images/Emo6.gif

ואיזה תסביכים יהיו להם... להגיד SE HA IDO? או להגיד SE FUE? איך לבטא את ה- Z??? אכן, דילמות קיומיות קשות, במיוחד אם מעוזאיתן זה אבא שלך... עזוב, בשביל מה זה טוב... P-:

zfard

New member
למה,

כי רק מעוזאיתן יכול לגאול אותי מייסוריי?..

zfard

New member
אני צריכה לחשוש לפרטיותי?..

אתה ממש מתאמץ להשמע כאילו אתה יודע דברים על החיים האישיים שלי או שזה בא לך באופן טבעי?

maozeitan

New member
ממש לא בעיה לדעת פרטים עלייך

דרך האתר של תפוז ניתן להגיע אל האי-מייל הפרטי שלך ואז לפרוץ אותו זו בכלל לא משימה קשה ואפשר לדעת עלייך פרטים מעניינים אבל נעזוב את זה כי עוד תאשימי אותי בחדירה לפרטיות והכל... אז אני אוותר על הרעיון לעשות זאת.

zfard

New member
אני חושבת שהאימייל שנרשמתי איתו לתפוז

לא קיים כבר כמה שנים... אני באמת צריכה להציץ בפרטים שלי עם איזה כתובת נרשמתי

למעלה