תמונת היום

תמונת היום

תמונה מהממת! חבל שג'ון עם חולצה ובריאן בכלל לא פה

gihona

New member
פרדי

היה כזה חמוד... הייתי מעדיפה אותו על פני רוג'ר anyday...

אני שמחה

בסך הכל ציטטתי מישהו אחר שהצחיק אותי,אין צורך לקחת הכל ברצינות:) יאפפ,פרדי איז הוט:)

gihona

New member
ובהזדמנות זו אשתף אתכם

בעובדה ששבוע שעבר קניתי את ANATO בפעם הרביעית בחיי!! ואני מקווה שזו תהיה גם האחרונה... שמתם לב איך תמיד מאבדים דיסקים שאוהבים?! אלה שאני לא שומעת כמעט הם אלה שנשארים על המדף שנים ארוכות... אף אחד לא מזיז אותם. בכל אופן רכשתי בשבוע שעבר את המהדורה המחודשת של האלבום עם התוספת DVD והכל. על התוספות אין לי יותר מדי מה לומר, לא משהו מעניין כל כך, אבל האלבום הזה פשוט קלאסיקה על זמנית, בשנים האחרונות כשלא היה לי אותו כל כך התגעגעתי אליו - לא רק לשירים ספציפית אלא לכל האלבום כשלם שעולה על סך חלקיו. להקשיב, להתפעם ולהתמוגג...

../images/Emo6.gifתתחדשי

למרות שאף פעם לא יצא לי לאבד דיסק,אני שומרת עליהם ועל התקליטים שלי כמו החיים:)

geashono

New member
עד היום יש לי פיספוס

שקניתי את שירד הארד האטק ולא את נייגט אין דה אופרה כשיצא מהדורה מיוחדת ביפן של הדיסקים של קווין(נדמה לי שנת 2001 30 שנה לקווין) למי שלא מכיר הם עטופים בקרטון עם מילות השיר בנייר דק (כמו בתקליטים שזה פחות מרגש אותי) אבל איזה איכות אני חוזר ואומר לשמוע שירים של קווין בלי איכות מקסימאלית זה כמו לאכול פירות בלי הויטאמינים (אגב ראיתי את הסרט ל30 שנה לנייגט אין דה אופרה זה פשוט מדהים להווכח כמה כל שיר מורכב ואיכותי נדמה לי שאת זו שהקליטה את זה אז תודה ענקית )

ketas

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

אני אישית מצטערת לבשר שאין לי שום דיסק מקורי שלהם חוץ מהאוסף הראשון. האסוף השני והשלישי נגנב לי באכזריות ביחד עם כל התיק. ואת הדיסקים האחרים אני פשוט לא מוצאת בשום מקום! איפה אתם קונים אותם?

mia01

New member
אותו דבר קרה לי עם sheer heart

attack, קניתי אותו בשלישית...

הוו פרדי

אכן חמוד! איזה רגליים רזות יש להם! הם כאלה שקסים. ופרדי לא כזה נורא בלי חולצה. הוא רק צריך להשתזף קצת ולהוריד את השטיח מהגוף. ג'ון כזה חמודד. יש לו כזה פרצוף ביישן ותמים! תתחדשי על הלילה באופרה. אני לא מבינה איך אפשר לאבד דיסק 3 פעמים! אני שומרת עליהם כל כך! אפילו צרבתי אותם כדי שהמקוריים לא ישרטו

למעלה