תמונת המצב שלי.. מי הייתי רוצה שילך ומי ישאר

mui mui

New member
תמונת המצב שלי.. מי הייתי רוצה שילך ומי ישאר

חשבתי שזה יהיה נחמד לראות מה תמונת המצב שלכם.. אז אני אתחיל אם שלי.. ללכת : ______ רנין = מאז שהלכה ג'ני היא תחת חסותו של שי.. לא עושה בידור כמו קודם יחד עם לאון.. נהייתה אנמית.. = משעממת עינב= מדברת על כנות כשהיא משקרת לאח הגדול שלא דברה, והטונים הצורמים פשוט נורא ! על כל דבר! כואבות לי האוזניים (שוקלת לתבוע את התוכנית
) צבר= אכן חתיך הורס.. איש חכם וזהו! הוא כבר אמר שבבית לא יעשה צעד.. והוא תופס משבצת של "פנוי" עם פוטינציאל.. משעמם נורא.. אשר= לא מאמינה לו לרגע לווידויי הסליחה, האלו היו אסטרטגיות למצלמות.. האיש שובר שבת וכועס על אחרים שעושים זאת.. תמימה אני לא.. לא אוהבת אותו והייתי מעדיפה לא לראות אותו.. להישאר ______ שפרה = היא מעניינת, מגיעה עם קונפליקטים שיוצרים עניין.. בין עם היא משתוללת קצת עם לאון או עוזרת לבננות שם להתגבר על קשיים.. ובגדול לא סגרה אפשרות למצוא שם גם אהבה (הלב פתוח כך נראה) רק שהגברים שם ללא פוטינצאל.. בקיצור לה יש לאן להתפתח מכל מני בחינות.. לאון= מתחיל למחזר את עצמו.. מתחיל להיות רגשי כי עכשיו כשכמות האנשים קטנה.. יש יותר אינטריגות.. והאמת שהשבוע הוא היה המטרה של שי ושל יוסי.. שניהם ירדו עליו.. (שי בטח בקטע אסטרטגי כך שהוא יקח איתו את רנין ולאון.. ) שי= יוצר עניין.. ואני מחכה לראות מתי האנשים בבית שחיים איתו יגידו עד כאן.. או לחילופין האם יעשו את זה בשקט? מה שכן נראה שהוא רוצה לקחת איתו את לאון ורנין לסוף הוא רק שכח שלדן מנו בהתפתחות אחרונה לקחה נעמה את המליון - אוצ' יוסי= גם מתחיל כמו לאון למחזר את עצמו.. אבל לו לפעמים יש שפנים בכובע -בעבורם הייתי משאירה אותו.. וונסה= מצ'וגעת זותי.. אבל שווה לראות לאן היא תתפתח הן ברומן הקטנטן והן חברתית (בתור אחת שכל היום רק עם הסוסים לבוא לעולם של אנשים.. קשה.. . איתי= בעיקרון אני אוהבת את איתי.. אבל כשהוא מתחיל עם השטיות (הדרך שבא הוא שר.. או כשהוא מציק) זה מעצבן! אבל יודע לספר בדיחות.. יודע להיות קשוב לכאב של האחר.. עדיין לא קלטתי לגמרי את הדמות.. לכן הסקרנות נמצאת.. טוב.. זהו.. מה אתם אומרים? תמונת המצב שלכם שונה??

Fairywitch

New member
כמה דיונים רגועים ביום אחד- איזה כייף../images/Emo9.gif

ללכת: עינב - ויפה שעה אחת קודם. אני באמת לא יכולה לסבול אותה יותר, וזה לא רק בגלל מה שהיה בחג. אני פשוט שונאת בחורות כאלה, ויכולה לראות המון כמוהן בכמויות - בקניון ביום ממוצע. או בשוק. או באוטובוס. או בכל מקום. היא לא מעניינת לי את הפופיק והיא סתם וולגרית ודוחה. יוסי - גם אותי הוא מצחיק לפעמים, אבל הוא התחיל לתפוס תחת לאחרונה, לסכסך ולהתנפל, וגם מה שהיה מצחיק בו כבר מתחיל להיות ממוחזר. מיציתי. מתנדנדים: אשר - אנ כן נוטה להאמין לחרטה שלו, אבל אני רוצה קודם לראות איך עבר יום כיפור ואיך הוא יתנהג בשבת. יאללה, ניתן לו עוד צ'אנס. איתי - הבחור קצת (הרבה) חופר ודי נמאס לי ממנו. הייתה גם עוד סיבה ששכחתי כרגע
ליאון - כנ"ל. חופר כמו מקדחה. אני לפ]עמים סתם משאירה את הטלויזיה ברקע, ומוצאת את עצמי צועקת "די, קצת תשתוק, קצת!!!!". אבל הוא גם חמוד, אז אני מתנדנדת. ונסה - די, הבחורה הזאת רוצה להזדווג עם כל דבר שזז שם, וגם עם מה שלא. זה התחיל להיות מאוס ואפילו פאתטי, ואני ממש נבוכה בשבילה לפעמים, כאשה וכצופה. שמישהו יקנה לה אביזרים, והמבין יבין. מצד שני היא אוהבת חיות, יחסית, וזה מוסיף לה נקודות אצלי. שי - הוא אגרסיבי ושתלטן, אבל מחזיק אותם בכל הנוגע לתקציב, וגם במשימות הוכיח את עצמו ככתף להישען עליה (משימת השינה). להישאר: שפרה - כי היא מלכה
היא גם מעניינת ואמיתית ותענוג לשמוע את הקול שלה. היא באמת מעלה נושאים יפים לדיון, כמו שאמרת, תומכת בכולם ברגעים קשים, ויש לה עוד לאן להתפתח. צבר- כי הוא באמת ריגש אותי אתמול בשיחה עם אשר, וכי הוא הוגן ומייצג את כל מה שיפה בארץ, ולא רק חיצונית. רנין - אהבתי אותה מההתחלה, ולמרות שלא אהבתי בכלל את מה שהיא אמרה אתמול על רבין, אני עדיין מחבבת אותה. דעתי הפוכה משלך- לדעתי מאז שג'ני הישנונית הלכה, רנין פחות במיטה ורואים אותה יותר. ראה ערך משימת ההליכונים.

למעלה