תמונת הערב שלי

אלון 58

New member
תמונת הערב שלי ../images/Emo29.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo20.gif

נסיעה ממרכז בואנוס-אירס לכיוון נמל-התעופה AEROPARQUE,מתגלים כאן כמה משכנות עוני.הראתי לא מזמן את התמונה הזו לחבר מהעבודה שהוא יליד ארגנטינה(Entre Rios,בעוד שרעיתו ילידת בואנוס-אירס),והוא סיפר לי דבר מעניין שידוע לו על השכונים הללו:חלק מהדיירים שם אינם כלל אנשים עניים במובן הרגיל של המילה,אלא הם בעלי-אמצעים שמעדיפים להסתיר את עושרם היחסי מהשלטונות(אולי "מאפיונרים"...?),והם יכולים להתגורר בפחונים או בתים עלובים,אבל ל"עסקיהם" הם נוסעים במכוניות פאר,יש מישהו שיכול לאשש מידע זה או להכחישו?

גרי רשף

New member
איפה זה בדיוק? ליד Retiro?

מכיוון שאין לי קשרים עם ראשי המאפיה - אינני יכול לאשר או להכחיש ואני שומר על זכות השתיקה, מה שכן- תמיד יש אגדות אורבניות על כך שכל העניים מיליונרים, כל הקבצנים מרוויחים הון תועפות וכו'. יש הרבה עוני בדרום אמריקה.

Joy107

New member
אז בררתי במיוחד בשבילך...

השכונות האלה נקראות villa miseria ובבואנוס איירס - לא קפיטל - היא מונה בערך 80,000 בני אדם!! רוב האנשים הם אכן עניים אבל העשירים עליהם אתה מדבר הם אכן פושעים שמעדיפים לגור בשכונות האלה מסיבה אחת מאוד פשוטה - המשטרה לא נכנסת לשכונה הזו!! מישהו שיצא לו להיות בבית של פושע כזה (וזה לא נפרט בפורום) מסר לי שבתוך הפחון העלוב הכל היה עם שטיחים מקיר לקיר, מחשבים, טלויזיה פלזמה של 50 אינץ ובכלל חי כמו מליונר בתוך שכונת עוני. בקשר למכוניות זה נכון, אתה רואה שם מידי פעם מכוניות פאר אבל כמובן התושבים יודעים של מי זה אז הם לא יעזו לגעת! המשטרה לא תכנס בשום פנים לשכונה כזו אפילו אם תגיש תלונה על מישהו ובדרך כלל אם אתה נקלע בטעות לשם ואין אף אחד שמלווה אותך, לפני שתבין מה קורה ישדדו אותך וישאירו אותך בלי כלום.. אם תתנגד, יכולים גם להרוג אותך בלי להניד עפעף כי הם הרי יודעים שהמשטרה לא תגיע... האמת? סקרנה אותי השאלה שלך ואתמול במפגש עם כמה ארגנטינאים שאלתי על המקום הזה (שני תיירים וכמה עולים חדשים) - סיפורים מסמרי שיער!

אלון 58

New member
אם כך אז יש בזה אמת...!

אבל ברור שזה מיעוט מתושבי המקומות האלו,והכוונה בדרך-כלל למאפיונרים שמסתתרים במקומות כאלו שלמשטרה "אין אינטרס" להכנס לשם,וברור שלתיירים אין מה לחפש שם,כי עבורם זה כמו לישראלי להכנס למחנה-הפליטים ג'בליה בעזה,או לאזרח דרום-אפריקני לבן להכנס ל-SOWETO,הסמוך לעיר הגדולה שהקימו "אבותיו",יוהנסבורג.

rosedal

New member
תלוי איך אתה נראה

אם אתה נראה כמו תייר ולבוש כמו תייר אז כן.

למעלה