תמונת השבוע - בהזמנה מיוחדת

כרוני

New member
תמונת השבוע - בהזמנה מיוחדת

זהו הפרח של בואנוס איירס. יצירת אומנות של הארכיטקט הארגנטינאי אדוארדו קאטאלנו, הממוקמת בשכונת פלרמו, ב- Plaza de las Naciones Unidas. היצירה נודעת כ- LA FLOR DE CIUDAD או FLORALIS GENERICA. גובהו של הפרח העשוי ממתכת הוא כ-20 מטר ומשקלו 18 טון !!! הפרח הוצג בתחילת שנות האלפיים (אם אני זוכר נכון) ומיד הפך למוקד תיירות, לאור העובדה שהפרח נסגר ונפתח בהתאם לכמות האור בדומה לפרח אמיתי. בנוסף לכך, הפרח מתעטף בצבעים מהפנטים שהופכים את היצירה למרשימה עוד יותר בשעות הליילה ובתאריכים מיוחדים כגון 25 במאי.

veru

New member
איך פיספסתי את זה?../images/Emo4.gif

חובה לביקור הבא שלי, נראה מדהים!

veru

New member
שנה שעברה

התאהבתי חסכתי והשנה אני נוסעת שוב!

Yali9

New member
כרוני - שלוש פעמים היית שם?

באת לצלם את הפרח בשלושה מצבים? בשביל בחור שלא אוהב פרחים זה נשמע אחת משתיים - או שהפסל מאוד יפה ועוצר נשימה במציאות או שאתה בחור רומנטי.

Yali9

New member
אחד המנטרות הראשונות שבחור ארגנטינאי

מדקלם לבחורה היא עד כמה הוא רגיש ורומנטי... זה לא אומר שכל אחד הוא באמת כזה אבל כנראה שזה עובד על בחורות. וחוץ מזה - זה מה הבעיה להודות. למה תמיד אתם צריכים להראות מאצו'ס?

צודקת../images/Emo6.gif

ארגנטינאים תמיד מנסים להיראות רומנטיקנים ורגישים כשהם מתחילים עם בחורות..לפחות אצלי זה ככה

gallardo

New member
מאהב לטיני זה לטלנובלות

הרומנטיקה תופסת יותר מקום בארצות הלטיניות אבל לא נראה לי עד כדי להסתכל על פרח חצי יום. אם רומנטיקה היתה עבודה קלה אולי גם אני הייתי רומנטיקן

למעלה