תמונת השבוע

כרוני

New member
תמונת השבוע

מגיעה אלינו היישר מהמזח (טוב נו, בסמוך למזח) של אושוואיה. השעה הייתה חמש וחצי בבוקר. ברגעים האחרונים שלי בעיר המדהימה הזאת, השמיים נצבעו באדום, לכבודי... כן אני יודע. שקיעות וזריחות צבעוניות יש בכל מקום. אבל מטח כזה של צבעים לא ראיתי בשום מקום אחר בעולם.

כרוני

New member
והתמונה.......

Yali9

New member
כרוני - זו באמת תמונה מדהימה

תספר עוד קצת על חוויות משם.

כרוני

New member
בשש בבוקר היה לי אוטובוס צפונה

עזבתי בלב כבד.... הטיילת ההיא שם ליד הנמל של אושוואיה כל כך יפה. כל הסביבה שם פשוט מדהימה. הרים מושלגי פסגה, חוף ים, פארקים מדהימים, אגמים, שלג, אווירה שפשוט אין לי מילה מדוייקת לתאר בה את המקום. אני אצטרך לחזור לשם. ולו רק בגלל שפספתי את הנחיתה. רוב המטיילים לוקחים טיסה צבאית מבואנוס איירס לאושוואיה, כשהטיסה המועדפת היא זו שיוצאת אחר חצות ומגיעה בסביבות שש שבע בבוקר, היישר אל תוך הזריחה על פסגות ההרים והאגמים שמסביב. כמובן שדאגתי להצטייד במושב ליד החלון ובמצלמה על החזה כמו יפני ממוצע..... בליל הטיסה ארזתי את כל החפצים במלון, אבל, בגלל אי אלו הסחות דעת [שלא אכנס אליהם פה], שכחתי את מעיל הפליז שלי [והחשוב כשיורדים לדרום]. הגעתי לשדה התעופה עם חולצה קצרה, וכשהתחלתי לדבר עם חברים על כמה קר יהיה שם קלטתי שהפליז.....במלון
תפסתי מונית ואמרתי לנהג שיש לו חצי שעה להגיע לאזור דה מאז'ו פינת 9 דה חוליו. הנהג כמובן עמד במבחן בכבוד, תוך חציית "כמה" רמזורים אדומים [לא שזו אינה צורת הנהיגה שלהם בדר"כ]. חזרתי עם המעיל וממריאים. במטוס כמובן יש דינמיקה שלמה של יחסי גומלין עם אלו שיושבים לידך, בסביבתך הקרובה ועם המושב עצמו. אתה מגלה שיש מושבים פחות נוחים מהמושבים של אוטובוס אגד ממוצע. אתה מגלה שכל הקטעים מהסרטים המצחיקים על אנשים מאוד........רחבים באמת קורים במציאות. אתה מגלה שאתה לא רוצה להביא ילדים לעולם כדי שהם לא יבעטו לאנשים אחרים בגב במטוס. יחד עם כל המובאים לעיל ולאור הסטאטיות הפיזית, בשלב מסויים של הטיסה, הרגשתי את העיניים מאותתות על כיבוי מנועים. מהר מהר בקשתי מאחת הדיילות שתביא לי משהו קר לשתות. הסתומה הביאה לי כוס מים [על קולה ו/או קפאין לא שמעת???]. החזקתי את כוס המים ביד. חגור במושב הקטן. רגליים מקופלות דחוסות להן בפינה מתחת לחלון. ואז הוא בא. התגנב בשקט בשקט.....ופוף.......
. רעד קל בכנפיים ואני פותח עיניים. מחזיק ביד כוס מים חצי מלאה. טוב נו.....בטח נמנמתי לכמה דקות .....מצויין ככה אהיה יותר עירני ולא אפספס את הנחיתה....... רגע , מה זה?.....לאן כולכם קמים? הלו, עוד לא שרנו "הבאנו שלום"..... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. נחתנו.... הרחב נותן לי מבט של: "איך בזבזת את המושב של ליד החלון, פלקו"...... ירדתי מהמטוס, עדיין לבוש רק בטי שירט קצרה. בזווית העין קלטתי יציאה לא רשמית לרחבת המטוסים. חתכתי החוצה לבד. עומד, מסתכל על הנוף היפה מ"למטה" וחושב לעצמי "מה זה? בכלל לא קר לי פה"....

Yali9

New member
אוי, די מבאס.

ככה זה שחיים עם מחסור שינה מתמיד... פעם הבאה.

למעלה