תמונת השבוע?!!!?!

תמונת השבוע?!!!?!

אז הגיע הסקייטבורד שהזמנתי באיביי... מסתבר שלהזמין אותו מסומליה, זו טעות. אז מה אתם רואים בתמונה חוץ משידוך לשרגא?

Wolf woman

New member
תתחדש על הסקייטבורד! :)

הוא גם יכול לשמש בתור טרמפולינה מזכיר לי את הבדיחה- מה ההבדל בין תינוק לטרמפולינה? שצריך להוריד נעליים לפני שקופצים על טרמפולינה רק שבמקרה הזה האיש צריך לשים נעליים כדי ללכלך פחות...

nini132

New member
מה רואים בתמונה?

אני לא רואה כלום בתמונה... תמונה ריקה ומשעממת

someboddy

New member
הסקייטוברד שלך הפוך

אבל גם כשרוכבים עליו נכון(עם הבטן למטה) הדגם הזה לא משהו. המהירות על הפנים - הסקייטבורד ממש זוחל...

TFNM

New member
אפשר לחשוב מה כל כך נוראי בתמונה הזו

גם ככה התינוק הזה בטח מת

someboddy

New member
מה שכל כך נוראי בתמונה הזו - וזה אמור להיות

הדבר הראשון ששמים לב אליו - זו העריכה הגרועה. כנראה בMSPaint

זה מצחיק, התמונה בהודעה הראשית כאן

לא מצחיקה... לך תדע אם זה אמיתי או לא. וזה נראה דיי אמיתי לצערי

apocalipto

New member
זה גובל ב gore מבחינתי..

נדמה לי שאין לפורום מנהל אבל התעללות כזאת בתינוק חסר ישע. אני מקווה שימחק השרשור עוד מעט. בזכותי.

אותי מסקרן מאיפה כל התמאעים האלו צצים לנו זה כאילו יש באיזה מקום בתפוז מאגר של מנשנשי כריות ובוחשים בשוקו שמגגלים אחר כל מה שיכול להיות פוגעני כלפי מלחכי פנכה שכמותם וישר רצים לאותו הפורום להתקרצץ על ההודעות הפוגעניות עאלק .. כוסאומו אולי נתן לשרגא לזיין אותו וזייהו ?

הלכתי לבדוק וחייב לציין שככה לא מגישים תלונה תמציתי מידי ולא מפרט למה , איך ועד כמה זה פוגעני .. העיקר להתלונן .. בחיי שמישהו יעביר אותו קורס מזורז באיך לעבור לעמדת מוצא ולמרוח את העכוז בווזלין לפני כל חדירה .. ואתה אדון עימנואל .. מה זה להגיב ככה בשרשור הזוי כגון השרשור בפורום אבולוציה מבלי לשתף אותנו בדבר ההזוי הזה ?(ואגב זה רק אני שחושב שהתמונה שם זה ג'קי צאן ?
) http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=938&messageid=159575247

apocalipto

New member
למה אתה חושב

שמגיע לך לדעת? חח. עלוב. כבר שמתי לב שאתה טרול מתגובה אחרת שלך אלי. אבל אני הפסקתי להיפגע כבר בחטיבת ביניים. ביי. ותזכור שאתה גבר גבר.

על אישור הניחוש שלי.

מקריאת תגובתך אני יכול להבין לבד למה אתה לא בצבא. למרות שאני בטוח שעם קצת מוטיבציה היית יכול להסתדר באיזה בסיס פתוח שכל החיילים בו יודעים שלא יפה להתעלל בפייגלעך.

למעלה