תמונת השבוע צולמה באזור סן מרטין דה לוס אנדס
Y Yali9 New member 28/5/07 #2 תמונה יפה ../images/Emo127.gif זה ה wallpaper אצלך במסך? בבקשה תספר קצת יותר על המקום לטובת אלו שלא היו שם ולא מכירים. תודה, יהלי.
תמונה יפה ../images/Emo127.gif זה ה wallpaper אצלך במסך? בבקשה תספר קצת יותר על המקום לטובת אלו שלא היו שם ולא מכירים. תודה, יהלי.
M maozeitan New member 1/6/07 #11 הוא רוצה לכתוב lo mejor siudad למה אתה אבשלום קור? לא זוכר את אמנת הפורום? לא תתיימר להיות אב"י השפה הספרדית ?
הוא רוצה לכתוב lo mejor siudad למה אתה אבשלום קור? לא זוכר את אמנת הפורום? לא תתיימר להיות אב"י השפה הספרדית ?
S Shir17 New member 2/6/07 #16 לרגע לא חשבתי ... ואם בפטריות עסקינן... כבודו יואיל בטובו לחשוף לאיזה פטריות בדיוק התכוון המשורר ? והאם יש לו כמה מהן בבית ?
לרגע לא חשבתי ... ואם בפטריות עסקינן... כבודו יואיל בטובו לחשוף לאיזה פטריות בדיוק התכוון המשורר ? והאם יש לו כמה מהן בבית ?
G gallardo New member 3/6/07 #18 אני המשורר ובגלל אהבתי לאותו שילוש אני חושב שנפלנו על אותה פטריה. הפטריות של מעוז. למען האמת, כירושלמי הייתי יותר בעניין של העשבים
אני המשורר ובגלל אהבתי לאותו שילוש אני חושב שנפלנו על אותה פטריה. הפטריות של מעוז. למען האמת, כירושלמי הייתי יותר בעניין של העשבים
כ כרוני New member 30/5/07 #6 לאחר שציינת זאת החלטתי להפכה לתמונת המסך מה את רוצה שאני אספר על סן מרטין..... עיירה קטנה ופסטורלית..... איך אומרים: תמונה שווה אלף מילים, ותחושה שווה אלף תמונות.
לאחר שציינת זאת החלטתי להפכה לתמונת המסך מה את רוצה שאני אספר על סן מרטין..... עיירה קטנה ופסטורלית..... איך אומרים: תמונה שווה אלף מילים, ותחושה שווה אלף תמונות.
Y Yali9 New member 30/5/07 #8 טוב אתה לא ממש מספר ומסביר ומי שלא מכיר זה קצת חבל כי הוא / היא היו יכולים להחכים קצת... מעבר לזה, לא ממש הבנתי מה הקשר בדיוק של שני המשפטים האחרונים, או אולי המשפט האחרון, לתמונה... זה היה סתם להשכלה כללית?
טוב אתה לא ממש מספר ומסביר ומי שלא מכיר זה קצת חבל כי הוא / היא היו יכולים להחכים קצת... מעבר לזה, לא ממש הבנתי מה הקשר בדיוק של שני המשפטים האחרונים, או אולי המשפט האחרון, לתמונה... זה היה סתם להשכלה כללית?
Y Yali9 New member 7/6/07 #20 חבל שלא ארגנת וסידרת את הדברים. אבל הלב יודע הכי טוב וכנראה שהוא מכוון לשוב לשם כדי שהתמונות יפכו למציאות ולא ידהו באלבום.
חבל שלא ארגנת וסידרת את הדברים. אבל הלב יודע הכי טוב וכנראה שהוא מכוון לשוב לשם כדי שהתמונות יפכו למציאות ולא ידהו באלבום.