תמונת השער של הפורום

kiticat

New member
תמונת השער של הפורום

אני פותחת בזאת את השירשור להציע תמונה שתופיע בשער הפורום. איך זה יעבוד? עד יום ראשון, כל אחד רשאי לעלות תמונה (אחת מספיקה) שהוא אוהב במיוחד. ביום ראשון נפרסם סקר זמני שייפתח ל24 שעות והתמונה שתקבל את מרבית הקולות תבחר ותועלה לשער הפורום.... אז הנה שלי וגם אתם יכולים להעלות!

REAL boy

New member
תגידו

הדיסק החדש של לינקין פארק כבר יצא? אם כן מתי? ומתי הוא יגיע לישראל?? למישהו פה יש את השיר המלא Foreword מהדיסק החדש?????לא את ה-intro,אלא את השיר. תודה!

kiticat

New member
אז ככה

מבול של שאלות. הדיסק החדש של לינקין פארק- מטאורה יצא כבר. הוא לא יגיע לארץ (להוציא מהכלל משלוח מיובא מיוחד מחו"ל שהגיע לאוזן השלישית בתל אביב, ועולה 100 שקל לעותק), ופורד הוא קטע קצר שנמשך 13 שניות בלבד.

REAL boy

New member
תודה!!יש לי עוד כמה שאלות..

איפה זה האוזן השלישית בת"א? ולמה הדיסק לא יגיע לישראל!?!?!?!?

kiticat

New member
האוזן השלישית?

תפתח דפי זהב. אין לי מושג. הדיסק לא יגיע לארץ, כי שום חברת תקליטים לא לקחה על עצמה את ההפצה של האלבום בארץ.

spiralll

New member
אני הכי אוהבת את התמונה הזאת.

היא ממש נפוצה, אבל מגניבה!!

coka

New member
רציתי לשים אחת ממש יפה, אבל תפוז

לא מעלה אותה... לא נורא, גם זו לדעתי חמודה אגב, מירי.. למה יש כל כך מעט תמונות של הלהקה בגלריה? אולי נעשה שרשור של תמונות יפות של צ'סטר, בראד וכולם ותוכלי להכניס אותן לגלריה?

kiticat

New member
האמת היא

שיום שישי אחד ישבתי להכניס כמות אדירה של תמונות ובדיוק באותו יום תפוז החליט שהוא עושה לי בעיות....
.... מידי פעם אני מעלה תמונות. והיום אני מעלה תמונות של פוניקס.. אז כל מי שיש לו מוזמן לשרשר ולהעלות....

REAL boy

New member
ויש סיכוי עוד שהדיסק יגיע לארץ?

כאילו שפתאום איזה חברת תקליטים תחליט שהיא רוצה להפיץ את הדיסק,זה עדיין אפשרי?

coka

New member
ברור!!!!!!!!!!!

זה רק עניין של זמן עד שאיזו חברת תקליטים תחליט לקחת על עצמה את הפרסום... פשוט לא ידוע אם הזמן יהיה שבוע או כמה חודשים...

kiticat

New member
האמת

שאני לא חושבת שהבעיה נעוצה רק בלינקין פארק.... יש לי ידיד שהוא מעריץ אדוק של מדונה. גם את הדיסק החדש שלה הוא יכול להשיג רק באוזן השלישית. וגם האלבום החדש של סטינד ממה שהבנתי, יתקל בבעיות לכשייצא ב20 למאי. ומישהו אמר לי שהכול דווקא בגלל מכת הזיופים בארץ- אבל זה לא נראה לי כל כך... זה אפשרי. הכל אפשרי. אבל לך תדע.

kiticat

New member
כמוך- כמוני

תודה לאל על ברנס אנד נובל... ובאותה הזמנה אני גם מזמינה את 2 האלבומים הראשונים שלי ואת האלבום לפני הסולן הנוכחי.... אני כבר לא יכולה לחכות שהוא ייצא!

למעלה