תמונת כל הנוכחים במפגש

Maladict

New member
לימילו הרוח הלא ידידות של הפורום

בעקבות לחץ פוליטי יוצאת עכשיו התמונה הראשונה של המפגש.

limilu

New member
ניהיהיהי!

עוד! עוד!!!! שימו ריפיט!!!!! מוהאהאהאהאהא! כן! ריפיט!!!!

Rincewind

New member
היי, זה אני!! זה אני!!

לימילו, יצאת יפה

ויימס

New member
שאני אבין, אתה מותח אותנו?

כל חודש- תפרסם תמונה אחת...? איפה כל השאר??? ...של מי היד המיסתורית בחולצה הסגולה?

Athaclena

New member
מזתאומרת, מי?

את לא זוכרת את זה???? אני ישבתי שם (חולצה בורדו, עם נעל. לא סגולה) וזה המרפק שלי!!! ואני מצטרפת לקריאות ה-עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! עוד! ועכשיו!!!!!!!!!!!!!! אבל באמת אחלה תמונה.

The Mad Hatter

New member
רשע אחד! P:

עד עכשיו אני צועקת על המסך! נו, מישהו עדיין רוצה להתחרות איתי על תפקיד הלא-פוטוגני של הפורום?

The Mad Hatter

New member
וסתם הערה...

מצחיק אותי לראות את עצמי עם השיער הארוך כי עכשיו אני מסופרת היטב ומרגישה שחלק ממני הוסר יחד עם השיער.
אז זהו. נחמד להיזכר...(במיוחד לאור העובדה שהמפגש היה יומיים לפני התספורת). ועכשיו, די עם גלי הנוסטלגיה. אני לא מאמינה שהאף שלי באמת נראה ככה...! *_*

מצתרף לקריאה הנחרצת:

עע עע וווו דדדדדדדדד עע עע וווו דדדדדדדדד עע עע וו דד עע עע וו דד עע עע וו דד עעעעעעעעעעע וו דד

מ א ג ר ט

New member
מה מתפקצץ?

אה, מתפקשש? אולי. כנראה, אם הבנתי נכון. למדתי על בשרי לעשות תצוגה מקדימה לפני הודעות עם תיאור גרפי...

limilu

New member
האאאאאא

סופסוף! ליאת נראית כה קשוחה ומאגניבה
כאן מדמה אני את שעון החול בעצתה של...? רחל?

למעלה