תמונת מצב בפריז.

שמלת תחרה1

Well-known member
לדעתי

הג'ודוקא הפלסטיני מתברר לאחר שהודח.​

אחרי שהודח בסיבוב הראשון, פארס בדאווי הצהיר: "אם הייתי מצטלב עם מוקי, הייתי מחרים את הקרב". בצרפת מתארים תמונת מצב מדאיגה: "הישראלים בפריז מתחבאים, הפלסטינים מסתובבים בחזה מתוח"

משתפרת1

Well-known member
לדעתי

אחרי שהודח בסיבוב הראשון, פארס בדאווי הצהיר: "אם הייתי מצטלב עם מוקי, הייתי מחרים את הקרב". בצרפת מתארים תמונת מצב מדאיגה: "הישראלים בפריז מתחבאים, הפלסטינים מסתובבים בחזה מתוח"
בפריז יש מעט תיירים. הצרפתים בנו על תיירות מוגברת בזכות הענין באולימפיאדה. כנראה שהנוכחות המוסלמית המאסיבית סיכלה את זה. מרבית הצופים הם מקומיים, תיירים זרים- פחות מהצפוי, זאת למרות שהספקים הורידו מחירי טיסות וחדרים כשראו שהביקוש נמוך.
זה לא שאני שמחה לאידם של הצרפתים, אני מרוצה שאנשים בעולם מתחילים לקלוט עם מי יש להם עסק.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לדעתי

צרפת קוראת לאזרחיה לעזוב מייד את אירן.

דיברגנט חדש

Well-known member

raya

Well-known member
כבר כתבתי שהגעתי לפני שבועיים לפריז (בעיקרון בפריפריה של פריז). ביום שישי קפצנו לפריז, העיר היתה ריקה.
הפריזאים ברחו ככל הנראה (שבוע לפני פתיחת האולימפיאדה) והתיירים עדיין לא הגיעו (אם הגיעו בכלל).

למעלה