תמונת מצב אז על מה אתן עובדות בימים אלו? חותכות? תופרות? מתכננות?
נ נ אוה New member 8/9/14 #2 קצת הזנחתי את הטלאים לאחרונה אבל מתכוונת לסיים שמיכת הילדים שהתחלתי לתפור כשאסיים את הטופ, אצלם
ש ש מ ש א New member 9/9/14 #3 עדיין בבובות הרקומות שלי לא ממש התלהבו מהן בפורום טלאים, אז אני לא מציקה לכן עם תמונות. כשאחזור לטלאים - והם תמיד על הפרק אצלי - אספר.
עדיין בבובות הרקומות שלי לא ממש התלהבו מהן בפורום טלאים, אז אני לא מציקה לכן עם תמונות. כשאחזור לטלאים - והם תמיד על הפרק אצלי - אספר.
ש ש מ ש א New member 10/9/14 #8 בכיף. תודה שביקשת. אלה אחדות מבובות-הנחמה שלי, שהכנתן עוזרת לי לעבור שעות קשות בחודשים האחרונים... תמונות של בובה נוספת יש בפורום רקמה [כעת עמוד 3] ומבקשת את סליחת כולכן/ם, המקום שבו ממש לא התלהבו הוא פורום תפירה, ולא פורום טלאים היקר לליבי.
בכיף. תודה שביקשת. אלה אחדות מבובות-הנחמה שלי, שהכנתן עוזרת לי לעבור שעות קשות בחודשים האחרונים... תמונות של בובה נוספת יש בפורום רקמה [כעת עמוד 3] ומבקשת את סליחת כולכן/ם, המקום שבו ממש לא התלהבו הוא פורום תפירה, ולא פורום טלאים היקר לליבי.
ת תמר400 New member 10/9/14 #6 אני מתפרת ביד עבודה שאני רוצה לסיים עד ראש השנה, אמנם אני לא ממש טובה בזה אבל זו הדרך היחידה להשתפר
© © RoNa New member 15/9/14 #13 מתכננת חשבתי שכבר בשלב הזה אצליח לעשות אי אלו פרוייקטים שמחכים לי. אז חשבתי.. הקטנה כבר בת חודש וחצי (איך שהזמן עובר) ולא עשיתי אפילו לא דבר אחד קטנטן    
מתכננת חשבתי שכבר בשלב הזה אצליח לעשות אי אלו פרוייקטים שמחכים לי. אז חשבתי.. הקטנה כבר בת חודש וחצי (איך שהזמן עובר) ולא עשיתי אפילו לא דבר אחד קטנטן    
ח חרוזית1 New member 24/9/14 #14 רונה עם קטנה בת חודש וחצי יפה שמצאת זמן להכנס לכאן תיהני בכיף זמן היצירה יגיע