והרבה יותר מזה
בדיוק כמו שהטלפון הנייד החל דרכו כנותן שירות לבעליו, היום הטלפון השתלט לחלוטין על חלק גדול מהאנשים. ראיתי באיזור היסטריה יכולים צעירים להיכנס אם הטלפון יתקלקל (והיום הוא עולה הון עתק).
עובדה, תראי את רוב האנשים מחזיקים את הטלפון ביד ולא לפי ההגדרה שלו "טלפון כיס" (יש לי רשיון להחזיק בטלפון כיס...)
פשוט מאוד, הפרסומות השתלטו על החיים באופן כה דורסני, שלא תמצאי מקום שהפירסומות לא השתלטו עליו, החל מערוצי הטלויזיה (כ-60% מזמן השידור - החל מהפסקות מטורפות לפרסומות, פרסומות קופצות על השליש התחתון של המסך, ואפילו גם על הפינה השמאלית העליונה שפעמים רבות מסתירה את פניהם של הדוברים) , פרסומות במחשבים לרוב מוסווים כמאמרים, לפעמים יש איזור הערה.
בעיתונות הכתובה (בעיתון יום שישי היו 110 עמודים, מהם 90 פרסומות) ובכל מקום שתפני, הפרסומות מטמטמות את האנשים.
קורה ואני רואה משהו בטלויזיה והפסקת הפירסומות ("עוד דקה נשוב","הפסקת פרסומות קצרצרה"), ועוד שקרים מגוונים כולל רבע שעה פרסומות החל מ-10 שניות מתחילת שידור תכנית, ועד 10 שניות לפני סיום.
המחשב מוצף בפרסומות כמו שאמרתי, ויותר מזה.
אם את מחפשת מכונת גילוח חשמלית בגוגל. הרי למשך תקופה יעלו לך כל יום למסך פרסומות למכונת גילוח חשמלים, ועל הדרך לעוד כל מיני מוצרים.
ואני עוד זוכר שעם הקמת הטלויזיה בשנות ה-60, הבטיחו שיהיו ביממה לא יותר מחמש דקות של חסויות......