תמונת מצב

• פותח הנושא AK15
  • פורסם בתאריך

AK15

New member
תמונת מצב

רודריגז סיסטון הברזילאי חתם בבאר שבע לשלוש עונות עם אופציה לעוד שתיים, רמי אבו לבן הודיע שהוא לא ממשיך, ביום ראשון יגיע החלוץ הברזילאי דוארטה להתרשמות וחתימה, סיסטון יגיע בסוף השבוע הבא

blueman1

New member
סיסטון הוא חלוץ נכון???

אם כן מה עם קשר בונה משחק????

AK15

New member
ממה שהבנתי...

סיסטון הוא באותו תפקיד של יז'רסקי, חלוץ-קשר בצד שמאל, למה צריך קשר בונה משחק?, יש את בונפלד

gozo4

New member
סיסטון הוא כמו

כל השחקנים הברזילאים המוכשרים הוא יכול לשחק בכל עמדה בהתקפה אבל מתי שהוא נמצא בצדדים אז שם יותר קל לו לעשות את הפעלולים שלו וגם כל הכבוד לאלי זינו שהצליח להביא שחקן כזה לב"ש שחקן ששיחק בנבחרת ברזיל הצעירה

blueman1

New member
כן לפי מה שהבנתי הוא שחקן על רמה

ולפי מה שרשום באתר האוהדים הוא שיחק לפני שנתיים עם רומאריו בבטו ועוד כוכבים של ברזיל. למה צריך קשר בונה משחק כי בונפלד משחק יותר מאחורה וחוץ מזה חייב מישהו ליד בונפלד לא?

AK15

New member
אתה טועה..

בונפלד הוא עושה משחק טבעי כמו ברקוביץ', אצלנו משחקים מאחורה סתיו וקאקו, וחוץ מזה לא צריך עוד מישהו לידו כי צריך 4 שחקנים התקפיים(בעונה שעברה-בונפלד, אליהו, חיים ויז'רסקי) ועוד משהו יש לנו את זוהר חוגג שיכול לשחק ליד בונפלד

zilber z

New member
דוגרי אני לא מבין מה עשו מזוהר חוגג

ילד כישרוני סבבה יש לו עתיד גם סבבה.. אבל ממה שראיתי אותו משחק בשנה שעברה הוא לא מספיק פיזי לליגת העל והוא לא דוחף קדימה... נכון שהוא יודע לתת מסירה טובות למצבים שמסכנים את השער.. אבל השחקן עדין לא בשל לליגת העל. צריך לתת לו להתבשל בהשאלה לקבוצה מהליגה השניה ושנה הבאה הוא יחזור חזק ומנוסה יותר.. כי מהדקות המועטות שהוא יקבל אצל גוטמן הוא לא יוכל לפרוח...

AK15

New member
אני מסכים איתך...

אבל הקבוצה לא צריכה להביא פליימקר, עדיף שהוא יהייה מאשר שחקן שיעלה הרבה כסף

גוטמן גדול בלגמור שחקנים יצירתיים..

אני מקווה שחוגג ובונפלגד לא יהפכו אצלו לחוטבי עצים ושואבי מים.

למעלה