תמונת פרומו ראשונה לעונה 7!

מוגלי7

New member
תמונת פרומו ראשונה לעונה 7!

Spoilers, Sweetie!
תמונת פרומו ראשונה לפרק הראשון בעונה החדשה ("Aysulm of the Daleks") דלפה היום לרשת. התמונה הייתה אמורה להשתחרר מאוחר יותר הבוקר, אך מישהו הדליף אותה לtumblr. כמו כן, היום ב8 בבוקר (זמן בריטניה) ישתחרר טריילר מלא באורך 90 שניות לעונה השביעית.

מוגלי7

New member

אני חושב שעבר מספיק זמן מאז ההופעה הנוראית שלהם בעונה 5 ואפשר לברך אותם בחזרה חח. חוץ מזה, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן שאני מתרגש לקראת החזרה שלהם, אחרי כל הפרסומים החיוביים שיש על הפרק הזה חסר להם שהוא לא טוב. כל הדאלקים אי פעם, זה חייב להיות שווה!

לא יודעת

בשביל שישמיד את כולם שוב בשביל שיחזרו עוד שתי עונות?
אני באמת מקווה שהטענות על הפרק נכונות... יאללה, נזרום על האופטימיות שלך, יאיי דאלקים!
אז מה תגיד לי על המלאכים?

הפרק השני איתם לא היה אפילו קרוב לרמה של הראשון.

מוגלי7

New member
את לא יכולה להגיד עליהם כלום

מהרגע בו הופיע בטריילר הזה מלאך תינוק (!), כל הטענות שלך לא תקפות. אין מצב שאת לא סקרנית. ואני דווקא אהבתי את הפרקים האלו איתם. אין מה להשוות לבלינק, כמובן, אבל הם היו לא רעים בכלל.

לגביו כן

אבל תראה ב-1:09, יש עוד מלאך.
זה לא כזה משנה, אני סתם קטנונית, באמת נראה כאילו זו הולכת להיות עונה נהדרת.
אני נרגשת!

אני הפוך- אהבתי יותר

את הפרקים המפחידים מבלינק
אפשר לדעתי לא לשים סימן ספויילר לדיוני עונה 7- אנחנו לא באמת יודעים יותר מאחרים אלא דנים על הטריילר
נגמרו שידורי עונה 6 אז אין בכלל ספוילרים רק דיונים
לא?
וגם אני אהבתי מאוד את המלאך תינוק
התאכזבתי שהיתה רק תמונה אחת עם ריבר
ומה עם מלווה חדש/ה? מרוז ומדונה שכל כך אהבתי נפטרו חיש מהר אך דווקא רורי נשאר.
ובכלל זה פחות פוליטיקלי קורקט שכל השחקנים לבנבנים, הקאסט אמור להכיל גיבורים בצבעים שונים (לא כחול וירוק
)

מעליי. לשאלתך, צריך לסמן

ספוילרים גם על הטריילר כי יש אנשים שלא רואים אותו בגלל חשש מספוילרים.
באופן כללי, אם יש ספק - אין ספק. לסמן גם אם את לא בטוחה.

אצלנו בפורום מסמנים
על משהו ששודר בבריטניה אבל לא בארץ ו-
על מה שלא שודר בשום מקום.
חשוב מאוד להקפיד על זה!

את מוזמנת לעיין שוב בנהלי הפורום אם את לא בטוחה, ואז יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אליי במסרים

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1649&aId=100219

ailag

New member
האמת (
)

שבפרק האחרון של Talking Who ‏ ( http://www.youtube.com/watch?v=miZeBY2b0tQ ) דיברו על זה ודוקא ציינו לטובה את זה שבפרק עם צ'רצ'יל, למרות שהדאלקים בסוף היו גרועים, לפחות הם שוחררו לחופשי ועכשיו לא צריך כל פעם לעשות את טקס ה"אוי הם שרדו ועכשיו נשמיד את כולם שוב".

עצבן אותי שהם שמו מלאך תינוק בטריילר כי זה באופן די ברור משהו שאמור להפתיע אותנו בפרק.

עצבן אותי גם שלאיימי היו ביצים כי זה צריך להפתיע אותי

ומעצבן אותי שצריך לחכות!!

(חוץ מזה סבבה :) יאללה חייזרים ופיצוצים)

מוגלי7

New member
אם זה משהו ששמו בטריילר

אז את יכולה להיות בטוחה שזה רחוק מלהיות מה שיפתיע אותנו בפרק. את מכירה את מופאט, הוא לא היה מאשר ספוילרים גדולים בטריילרים.

ailag

New member
6x11

ממה שאני יודעת (ובמזל גיליתי את זה רק אחרי) לפני GOD COMPLEX הם אמרו די הרבה שיהיה מינוטאור למשל... זה לא מה שמפתיע פר סה אבל זה סוג של ספוילר.

כל כך צודקת

הם שנואים עלי ביותר
לא בגלל שהם רשעים ואני אמורה לשנוא רשעים
הם דוחים ולא מעניינים
נמאס מהם ומהקול המרגיז שלהם, אין להם הבעות פנים, אין להם תנועות גוף ואין להם חוש הומור. מיצינו!

limors2

Active member
אני לא אגיב על זה כמו שאני רוצה,כי התגובה תצא

תצא סופר מתלהבת ופאן-גירלית.

אבל אני ממש מתלהבת. ברמה פאן-גירלית.

למעלה