../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאתה לא מביןןן
זה כל כך הזוי ותכלס ממש מאכזב.. אני לא הבנתי מה היא קשורה בכלל וחשבתי שבגלל שבתחילת העונה הם עשו קפיצת זמן כזאת מהעונה הקודמת אז היא דמות חדשה שאנחנו לא מכירים ונכיר עכשיו אבל כל הזמן קראו לה טדי והיתה טדי בעונה הקודמת ואמרתי שזה מוזר שהשתמשו באותם שמות.. עכשיו אחרי שכתבת את זה חקרתי לעומק והבנתי שהיא מחליפה את הטדי מהעונה הקודמת ואני לא יכולה לסבול שמחליפים שחקן באמצע הסדרה.. אסורשדבר כזה יקרה בסדרות שהן לא אופרות סבון גם ככה אנחנו לא מצפים מהן ליותר מדי... ולמזלי היא הולכת לעוף ממש בקרוב..
לניפ טאק עונה 6 למרות שלא נראה לי שעוקבים פה- היא בלאק ווידוו כזאת.. מתחתנת עם גברים ואז רוצחת אותם והיא מנסה להרוג את שון והילדים שלו באיזה יער ובסוף נתקלת ברוצח סדרתי שהורג אותה חחחח זה כל כך מצחיק.. רוצח סדרתי הורג רוצחת סדרתית XD מה שעלוב זה שהיא משחקת כל כך גרוע.. אין פלא שלא הבנתי שזו אותה דמות. השחקנית הקודמת הייתה מעולה... ראו עליה כמה שהיא מטורפת... כולה פרועה כזאת... ורוז משחקת פשוט זוועה.. בקלות יכולתי לבלבל אותה עם "פייג'". קיצר הסדרה הזאת רק הולכת ונהיית יותר מטורפת כל פרק ופרק.. וטוב שלא כל עונה יש רוצח סדרתי ולאחרונה יש לפחות 2 בכל עונה חח אה ועוד משהו... הקודמת הייתה פאקינג בלונדינית שזופה כזאת.... מה קשורה רוז?! לפחות תביאו מישהו שטיפה דומה לה וממש לא חסר שחקניות בלונדיניות שזופות... ורוז לא כזאת מציאה שצריך להתפשר על האמינות של הסדרה בשבילה.