masha sans bear
Active member
הח"כים שחוקקו את "לילות מותרים ברעש"
המשטרה שלא אוכפת שום תלונות על רעש למרות שאפילו החוק ההזוי הזה בפירוש אומר שגם הרעש "המותר" צריך להיות סביר
והבהמות מהבית הפרטי שמול המרפסת שלי שמ-21:00 הבעירו מדורה, עושים על האש והפעילו רמקול ענק עם טראנסים בלתי פוסקים, ולא נראה שהם מתכוונים להפסיק קרוב כי הבן ז*נה עדיין מנפנף את הבשר על האש
התריסים שלי מוגפים והחלונות סגורים ואני נחנקת ככה בבית שלי כבר למעלה מ-3 שעות
אני צריכה לקום לעבודה ב-6 בבוקר
יש לי מיגרנה כי אין לי אוויר לנשום (ולא, מזגן זה לא אוויר, זה קירור)
אני יושבת עם אוזניות ושומעת מוסיקה, אבל גם מבעד לזה אני עדיין שומעת את הטראנסים שלהם
למה אנשים כאלה חארות לא מתחשבים??
למה בזמן שהם חוגגים אחרים צריכים לסבול??
ולמה שהם לא ימותו כבר??!?!
אני מסתכלת על המדורה שהם הבעירו בין העצים וממש מקווה שהכל שם יישרף
יש מקום מיוחד ששמור לאנשים כמוהם בגיהנום
חדר שקט וסטרילי שאף צליל לא חודר לשם
שיסבלו הם לפחות אחרי שימותו (ומקווה שזה יקרה מוקדם מאשר מאוחר) כמו שאני סובלת בגללם
וכן, יש כאן הרבה שנאה וזעם
כי אני פאקינג רוצה לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמותו
נ.ב. שוקלת ברצינות להכין קוקטייל מולוטוב. חיפשתי בקבוק זכוכית בבית ולא מצאתי. למזלם. ולצערי הרב.
המשטרה שלא אוכפת שום תלונות על רעש למרות שאפילו החוק ההזוי הזה בפירוש אומר שגם הרעש "המותר" צריך להיות סביר
והבהמות מהבית הפרטי שמול המרפסת שלי שמ-21:00 הבעירו מדורה, עושים על האש והפעילו רמקול ענק עם טראנסים בלתי פוסקים, ולא נראה שהם מתכוונים להפסיק קרוב כי הבן ז*נה עדיין מנפנף את הבשר על האש
התריסים שלי מוגפים והחלונות סגורים ואני נחנקת ככה בבית שלי כבר למעלה מ-3 שעות
אני צריכה לקום לעבודה ב-6 בבוקר
יש לי מיגרנה כי אין לי אוויר לנשום (ולא, מזגן זה לא אוויר, זה קירור)
אני יושבת עם אוזניות ושומעת מוסיקה, אבל גם מבעד לזה אני עדיין שומעת את הטראנסים שלהם
למה אנשים כאלה חארות לא מתחשבים??
למה בזמן שהם חוגגים אחרים צריכים לסבול??
ולמה שהם לא ימותו כבר??!?!
אני מסתכלת על המדורה שהם הבעירו בין העצים וממש מקווה שהכל שם יישרף
יש מקום מיוחד ששמור לאנשים כמוהם בגיהנום
חדר שקט וסטרילי שאף צליל לא חודר לשם
שיסבלו הם לפחות אחרי שימותו (ומקווה שזה יקרה מוקדם מאשר מאוחר) כמו שאני סובלת בגללם
וכן, יש כאן הרבה שנאה וזעם
כי אני פאקינג רוצה לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמותו
נ.ב. שוקלת ברצינות להכין קוקטייל מולוטוב. חיפשתי בקבוק זכוכית בבית ולא מצאתי. למזלם. ולצערי הרב.