לופי גוניור
New member
תמותת צילקלידים
צלי שלום,
יש לי אקווריום פנורמי 110 ס"מ על 25 ס"מ עומק בגובה 45 ס"מ פלוס מינוס
איכלסתי אותו בציקלידים מכל מיני צבעים(לא בקיא בשמות).
בהתחלה עם פילטר חיצוני שנהרס עם מדיות קרמיקה ופרלון בלבד.
לאחר שנהרס התחלתי להשתמש בפילטר פנימי רק עם פרלון.
לפי ההוראות שקיבלתי החלפתי שליש מים אחת לחודש בערך.
לאחרונה התחילה מחלה של נק' לבנות על הדג המנקה ותוך כחודש מתו לי מספר רב של דגים (מהבושה לא אציין מספר) בהתייעצות עם המוכרים העליתי את הטמפרטורה של האקווריום ל 32 מעלות בתקווה שהמחלה תעבור משאר הדגים.
בשבוע האחרון מתו כל שאר הדגים למעט הדג המנקה ושתי תכשיטים.
העברתי אותם לאקווריום אחר עם מים מהאקווריום שלהם וניקיתי את האקווריום הגדול שטפתי את כל המצע והאבנים והעצי הפלסטיק ללא חומרי ניקוי ומילאתי את האקווריום מים מחדגש (המצע הוא אבנים צבועים)
כיצד להריץ את האקווריום הפעם והאם ניתן להכניס את הדגים הנותרים כדי לייצר אמוניה במים. כרגע האקווירים עם הפילטר החיצוני עם מדיות פחם ואבנים
צלי שלום,
יש לי אקווריום פנורמי 110 ס"מ על 25 ס"מ עומק בגובה 45 ס"מ פלוס מינוס
איכלסתי אותו בציקלידים מכל מיני צבעים(לא בקיא בשמות).
בהתחלה עם פילטר חיצוני שנהרס עם מדיות קרמיקה ופרלון בלבד.
לאחר שנהרס התחלתי להשתמש בפילטר פנימי רק עם פרלון.
לפי ההוראות שקיבלתי החלפתי שליש מים אחת לחודש בערך.
לאחרונה התחילה מחלה של נק' לבנות על הדג המנקה ותוך כחודש מתו לי מספר רב של דגים (מהבושה לא אציין מספר) בהתייעצות עם המוכרים העליתי את הטמפרטורה של האקווריום ל 32 מעלות בתקווה שהמחלה תעבור משאר הדגים.
בשבוע האחרון מתו כל שאר הדגים למעט הדג המנקה ושתי תכשיטים.
העברתי אותם לאקווריום אחר עם מים מהאקווריום שלהם וניקיתי את האקווריום הגדול שטפתי את כל המצע והאבנים והעצי הפלסטיק ללא חומרי ניקוי ומילאתי את האקווריום מים מחדגש (המצע הוא אבנים צבועים)
כיצד להריץ את האקווריום הפעם והאם ניתן להכניס את הדגים הנותרים כדי לייצר אמוניה במים. כרגע האקווירים עם הפילטר החיצוני עם מדיות פחם ואבנים