תמות כבר, רורי ויליאמס!

dorhaimovich

New member
תמות כבר, רורי ויליאמס!

אז זהו, שכבר פעם עשירית אני רואה את הפרק המצוין של דוקטור הו עם הפנדוריקה. הוא מצוין ונחמד ואני אוהב אותו, אבל רורי המחורבן הרס כל דבר!
רורי הוא דמות שטחית ורדודה וחסרת כל תקדים של גבר מטופש וחננה. ברגעים הטובים שלו הוא שחקן ממוצע וכשהוא בוכה זה כמו בכי של ילד בן שנה. אבל נתעלם מזה. בפעם הראשונה שהוא הופיע הייתי יכול להסתדר. ואז הוא מת. וחזר. ושוב מת! וחזר. אולי חלאס?! תמות כבר! החלטתם להרוג אותו? יאללה! אני יודע שהתחילה העונה החדשה אבל אני לא יכול להתעלם. אני מפחד שימצאו לכוסית החדשה (טוב, דונה הייתה ממש לא כוסית) עוד חבר חננה ומטופש שימות בערך 100 פעם.

פסתול

New member
בלי שום קשר לרגשות שלך כלפי רורי,

שעלי הוא דווקא חביב מאוד, מטריד אותי השימוש שאתה עושה במילה "כוסית". איימי וקלארה הן נשים יפות ללא ספק, אבל גם בעלות אופי משלהן ולא נמצאות שם רק על תקן קישוט. שתיהן חכמות, אמיצות, מסוגלות להתמודד בכוחות עצמן עם לא מעט סיטואציות ומבחינתי גם מצילות את הסדרה מהנוכחות האנמית של מאט סמית' ואתה מצמצם אותן ל"כוסית" נטו?
כנ"ל לגבי דונה, שאמנם איננה יפהפיה אבל ידעה לעמוד על שלה והאינטראקציה שלה עם הדוקטור היתה מהמצחיקות שראיתי. כנראה בעיקר בגלל שמעולם לא טרחה להתאהב בדוקטור ונתנה לו קונטרה בגל פעם שחשבה שהוא עובר את הגבול. האם בגלל המראה החיצוני שלה היא זכאית ליחס עוד יותר מעליב מצדך?
ראיתי הודעות קודמות שלך ולכן אני בטוחה שאתה מסוגל למצוא דרכים הרבה יותר שנונות ופחות פוגעניות להכנס ברורי או בכל דמות אחרת שמעצבנת אותך, מקווה שבעתיד גם תעשה את זה.

כל מילה בסלע אם כי

להגיד שלקלרה יש אישיות זו אמירה קצת מוגזמת לדעתי... בחצי העונה בו היא הופיעה היא הייתה עסוקה בעיקר בלהיות The impossible girl או The forever girl, לא זוכר מה הטייטל המדוייק, זה פחות או יותר כל מה שלמדנו עליה. לא הרגשתי שקיבלתי הזדמנות להיקשר אליה כדמות או להבין אותה.

פסתול

New member
יש משהו בדבריך, אבל אני מחבבת אותה בכל זאת.

אולי אפשר לייחס את זה לבעיית הדוקטור שציינתי כבר קודם - סמית' כ"כ חסר נוכחות מבחינתי שבכל פעם שמישהו בסביבה מפגין שבב אישיות ולו הפעוט ביותר האפקט המצטבר מכפיל את עצמו.

dorhaimovich

New member
פסתול, את צודקת

אבל הכל נאמר במסגרת הומור!
לא הייתה לי שום כוונה לפגוע בנשים :)
ובלי קשר ליופי, איימי ורוז היו הדמויות שהכי אהבתי. אני מאמין שאצל נשים, יופי וכישרון משחק הולך יד ביד :)

ואני מאמינה שאצל גברים

גודל איבר המין ויכולות קוגניטיביות הולכות יד ביד. גם בחדי קרן אני מאמינה.
אבל אני סולחת לך כי אתה עוד קטן^^

הולכים יד ביד, הולכים.

גודל ויכולות הולכים יד ביד.
ההודעות העוקצניות שלי נשמעות הרבה פחות מרשימות עם שגיאות דקדוק

rsmb1

New member
דווקא

צדקת בפעם הראשונה. "יכולות" הן רבות ו"גודל" הוא יחיד.

כן, אבל

אף אחד לא באמת ידבר על 2 נשים וגבר בתור "יכולות". לא משנה מה האקדמיה ללשון תחליט

rsmb1

New member
כן אבל

בהודעה הראשונה שלך הראית שהעצמה נשית חשובה לך

but a scratch

New member
נהדרת!

סאבטוי באמת שלא הרטוריקה שלה הייתה זו שהעלתה הילוך
תחשוב על התוכן שהיא ענתה לו וכמה הוא פוגעני.

subatoi

New member
את בטוחה?

ככה צריך לענות לילד בן 12?
אפשר לענות לו תשובות שמכווינות אותו לעבר הדברים הנכונים גם בשפה יותר עדינה.

but a scratch

New member
מממ

טיפה פחות עכשיו, אבל עדיין. קשה לי להאמין שהוא באמת בן 12, כמו שאני בספק אם כ"כ הרבה משתמשי תפוז הם בני 113. צודק שאין לדעת, אבל בכל זאת התגובה לא מזעזעת אותי. היא הייתה קולעת בהבהרת הבוטות של התוכן שנכתב מלכתחילה.

subatoi

New member
גם אותי היא לא "זעזעה",

וגם לדעתי היא קולעת, רק תלוי למי אומרים ומה. כמו כל דבר בחיים.

ומספיק לעקוב קצת אחרי הפורום כדי לדעת שהוא בהחלט בגיל המוצהר, הוא ציין את זה בעבר. וזה בסדר גמור שיש גם צעירים בפורום, זה משמח בהחלט.
יש לנו נטיה לחשוב שכולם באינטרנט כמונו. אבל לא, יש גם ילדים ויש גם מבוגרים, שתי אוכלוסיות שמתנהגות קצת שונה מהמיינסטרים (שזה בסדר לגמרי) וצריך לקבל אותן בהבנה ובהתחשבות.

ואני בטוח שאין משתמשים בני 113, אבל בהחלט בטוח שיש כאלה בני 12. לא צריך להגחיך את הדיון.

but a scratch

New member
אני רק חודשיים פחות או יותר מבקרת פה אחת ל-,

אז סלח לי שאני לא בעניינים לגבי גיליי הפורום.

נדמה שדווקא אתה חטאת בהנחה שביקרת כשקבעת שיש "לנו" נטייה לחשוב שכולם באינטרנט כמונו, אני לא נוהגת ככה. הנחתי שיש יוצאי דופן בכל מיני פרמטרים כשגיל רק אחד מהם, ועדיין ועם כל הכבוד אני בסדר עם ההודעה והעובדה שהיא קצת יותר בוטה מהנהוג.

אם חתן הבר מצווה לעתיד נפגע מדבריי הוא מוזמן לקבל את התנצלותי בתנאי שיקח רגע לחשוב על הדברים שכתב, יש לנו דיל?

כריכרכה

New member
ואני מנצל את ההזדמנות למחות

נגד משטרת הפוליטיקלי קורקט באשר למילה "כוסית". אין מה לעשות, השפה חיה ונושמת ובשפות אחרות המצב אפילו גרוע יותר:
http://www.slate.com/articles/life/the_good_word/2006/08/suck_it_up.html

עפ"י המחקר המדעי ישנם הבדלים בין-מגדריים, חלקם משמעותיים יותר וחלקם פחות. דור ניסה להצביע על מתאם בין שתי תכונות חיוביות כך שבוודאות לא ניסה לפגוע אלא להפך, להחמיא לנשים מסוימות, ואם מישהו מחברי הפורום נפגע שלא במתכוון אז זו כמובן זכותו להיפגע, אך איננו רשאי לנסות ולפגוע במכוון בדור כפי שנעשה. ואם הפגיעה ננקטה ממניעים "חינוכיים", לא כל שכן.

אין שום דבר חיובי המילה "כוסית"

זו מילה המקטינה את האישה לאיבר מין בלבד על כל המשתמע מכך.

למעלה