תמחור בובות

shulaa2

New member
תמחור בובות

שלום לפורום. צריכה עזרה מבונה בובות בקשר למחיר של בובות. מישהי שהיא חדשה בתחום בנתה לי לבקשתי-לצורך מסויים- 2 בובות בד וספוג בגובה מטר. הבובות פשוטות כאמור בד וספוג בלבד, בלי שום תוספות. היא ביקשה 500 ש"ח בעבור כל בובה מחיר שנראה לי גבוה. האם יש בונה בובות שיכול להגיד לי מה המחירים. שוב הבובות פשוטות למדי. אשמח מאוד לתשובה מהירה. תודה

שלום shulaa

ברוכה הבאה אלינו
כפי שכתב לך עומרי תמונה של הבובות תעזור לנו להביע את דעתנו הצנועה בנושא באופן כללי קחי בחשבון שהמחיר שציינת אינו שערורייתי במיוחד... גם אם הבובות עשויות "רק" מספוג ובד או "רק" מעיסת נייר ובדים אנחנו משלמים עבור ההשקעה של הבובנאי\ת וזמן העבודה ולא בעבור החומרים מהם עשויות הבובות בנוסף לכך גם גודלן של הבובות נחשב!!! בדרך כלל גודל הממוצע של בובה נע בין 60-70 ס"מ ואת מציינת שגודלן של הבובות שהזמנת הוא מטר עצה חשובה שאני יכול לתת לך כרגע להמשך דרכך ואני תמיד שב ומזכיר זאת לכל חברי הפורום על מנת לא לעמוד בסיטואצייה שאת נמצאת בה כעת חשוב לסכם את הפרטים והמחיר לפני הזמנת העבודה כך שאם המחיר לא נראה לך מתאים לכמות העבודה או לחילופין לסכום העומד לרשותך את תמיד יכולה לפנות ליוצרים אחרים ויש רבים כאלה. כאמור תמונות יעזרו לנו להבין טוב יותר ובאותה הזדמנות נשמח להכיר אותך ולשמוע על עבודתך בתחום.

למעלה