תמחור - ללימוד מחשב בבית

• פותח הנושא maec
  • פורסם בתאריך

maec

New member
עזרה בתמחור

אני מעוניינת להתחיל וללמד אנשים להשתמש במחשב האישי שלהם (הכרת המחשב-ווינדוס, וורד, אקסל, פאואר פוינט, HTML) ההדרכה תתבצע בבית הלקוח, על המחשב האישי שלו. יש לי ניסיון רב בהדרכה. כמה לוקחים היום לשעת הדרכה? (באיזור רחובות) האם התעריף הוא לשעה מלאה או אקדמית (על אף שההדרכה מתבצעת בבית)? האם יש הבדל בתמחור בין הדרכת ילדים ומבוגרים? אם יותר מאדם אחד לומד בשיעור (למשל - בעל ואשה) כיצד עליי לתמחר את שעת העבודה? האם להכפיל את עלות השיעור (ולתת הנחה) או שהמחיר הוא לפי שעה ולא פר אדם? תודה

אליקו27

New member
בא לי לפתוח בית ספר למחשבים

מה הפרוצדורה ? מבחינת מיסוי פרסום שיווק ????????????????????????????????

buzy2

New member
בבית???

יש הבדל בין עסק בבית ובין עסק במבנה נפרד.וזה כמובן תלוי בהון שעומד לרשותך. בכל מקרה אני חושבת שלאחר שיש לך מקום והוא כבר מצויד ומתחיל לעבוד, אתה יוצר קשר עם יועץ מס או רואה חשבון והוא ינחה אותך לגבי המיסוי. מאוד חשוב להתייעץ עם יועץ מס כבר בהתחלה כי מי שמקים עסק חדש ופותח תיק במס הכנסה, צריך להגיש בשנה הראשונה דו"ח על ההון ההתחלתי , כי בהתאם לכך מס הכנסה קובע את ההכנסות שלך. אם לדוגמא תדווח בדו"ח הראשוני הזה שאין לך כמעט ציוד ואחר כך הם יבדקו ויראו שיש לך, הם יסיקו מכך שהרווחת הרבה כסף ורכשת את הציוד אחרי שעשית רווחים והם ידרשו מס עליהם. לעומת זאת מס הכנסה מתחשב בעסק חדש שבהתחלה רוכש ציוד ראשוני, וכמובן מכניס את הקבלות על ההוצאות הגדולות לדו"ח השנתי, כאשר כל שנה מס הכנסה מכיר באחוז מסוים מערך הציוד, ומתחשב שהציוד הולך ונהיה ישן. וכו' וכו' יש הרבה דברים שצריך לחשוב עליהם בהקמת עסק. לכן כדאי לך להתייעץ עם רואה חשבון.

linakog

New member
עזרה בתמחור

שלום את צריכה לברר כמה עולה שעור בעיר שלך אני נתתי כמה שעורים בלימוד תוכנת אדריכלית וכאשר אמרתי מחיר הדגשתי שזה לשעה שלמה תקחי בחשבון שלא תשבי עם שעון דקה בדקה לא תזריקי תלמיד עם הוא שואל שאלה בדקה תשעים לפחות לא בתחילת דרך לפי דעתי צריך להיות אבדל בין ילד למבוגר יש שנותנים שעורים פרטיים אחד לאחד ויש קבוצות תלוי עם ישלך תנאים לתת שעור לקבוצה בהצלחה

למעלה