תמיד אהבתי הוקי...

a_duck

New member
תמיד אהבתי הוקי...

כמו שאפשר לראות אני גם מאוד קשור לזה...הקבוצה האהובה עלי MIGHTY DUCKS מן הסתם... אגב...באמת ראיתי קבוצת הוקי בארץ...במרכז קנדה...נדיר... יש בכלל ליגה או משהו?

power play

New member
יש בארץ שלוש ליגות הוקי

בליגה של ההוקי קרח יש חמש קבוצות: בת ים,ירושלים,לוד,חיפה,מעלות. גם אני ראיתי קבוצת הוקי קרח כשניסיתי להצטרף.. עוד מעט הפלייאוף יתחיל..ויהיה המון הוקי בESPN אגב..כשהיתה האולמיפיאדה ראיתי לילה אחד הוקי בארבעה ערוצים בו זמנית! זה המון בשביל ספורט שאף אחד לא מכיר כאן. (לא חשוב ששלושה מהערוצים היו רוסיים) האייקון של הקבוצה שלי-NJ

a_duck

New member
והצטרפת?

אמ...יש סיכוי שיראו את המשחקי הוקי הישראלים בטלויזיה? וגם אני ראיתי את המשחקים באולימפיאדה...די אהבתי את המשחק של רוסיה וארצות הברית...חבל שאין עוד איזה רבע..כי לקראת הסוף זה התחיל להתחמם ואולי היו שם מכות...

my BEND

New member
לא וכן,

יש סיכוי אבל קלוש עדיף שטל (hebrewhockey) יענה על השאלה הזאת.. באמת המשחק קצר מדי. תבדוק תגלריה-המחודשת-העדיין זמנית. אשמח אם תוסיפו סמלים של קבוצות שלא קיימים כרגע.

HebrewHockey

New member
אין סיכוי שיראו את הליגה הישראלית

זו ליגה כל כך קטנה ועם עניין ציבורי אפסי לצערי. אני אומר יותר מזה - גם אם מקס בירבראייר יעלה בסוף לסגל של ניו ג´רזי דווילס ויהיה הישראלי הראשון ב-NHL, ובכלל בליגה מקצוענית גדולה כלשהי בצפון-אמריקה מאז מוטל´ה שפיגלר בשנות ה-70, גם אז לא יראו אותו.

למעלה