תמיד אומרים לנו לעשות שינוי,אבל אולי לא צריך?

AEOLIAH

New member
תמיד אומרים לנו לעשות שינוי,אבל אולי לא צריך?

ופה הסיבה האמיתית למה החיים פה קשים כי עושים אחד לשני שטיפת מוח לעשות שינוי בן אם זה שינוי במחשבות ובין אם זה שינוי בהופעה החיצונית באוכל בלבוש בהתנהגות בהליכה בדיבור וכו.

אולי פה נמצאת הבעיה והאימרה הזו יוצרת אנטי אצל בני האדם וגם אלו שחפצים בשינוי לא באמת עושים ואם עושים זה לא שינוי אמיתי ?

אולי האימרה תעשה שינוי יוצרת מצב של הפוך אנטיגוניזם לא לעשות דווקא להתקע, אולי ברגע שנקבל את עצמנו כמו שאנחנו ובמקום שאנחנו נמצאים דווקא אז ייקרה משהו חדש במודעות?

AEOLIAH

New member
דבר נוסף

ברגע שנגיעד לעצמנו
אני מוותר על הצורך להשתנות
אני מוותר על הצורך להיות שונה ממי שאני היום
רק אז נוכל לקבל את עצמנו כי האדם רוצה בשינוי כי הוא סובל הוא חושב שאם יהיה שונה הוא לא ייסבול, מה שהוא צריך להבין שהוא לא צריך להשתנות אלא להתחבר לטבעו האמיתי ולקבל את עצמו כמו שהוא ולהיות אהבה, שני אלו הם לא שינוי הם הטבע האמיתי של מי שאנחנו וברגע שאנחנו מוותרים על הצורך לעשות שינוי אנחנו מתחברים לטבע האמיתי של עצמנו

רותי 11

New member
ברור ששם המשחק הוא קבלה עצמית

העניין הוא אם אנחנו מקבלים את עצמנו לטוב ולרע
השינוי שאנחנו מחפשים בדרך כלל נובע מכך שלא
טוב לנו עם עצמנו ואז אנחנו מחפשים שינוי.

AEOLIAH

New member
אז אולי הרצון להשתנות הוא הבעיה?

כי אנחנו רוצים להשתנות כי אנחנו רוצים להיות מישהו אחר כי אנחנו לא מקבלים את עצמנו? ולא צריך בתחלס לעשות שום שינוי ולא צריך להגיד אימרות וססמאות אלא פשוט לקבל את עצמנו, תראי למשל את ההורים שלי הם מעולם לא הלכו לפסיכולוג ולא אמרו סיסמאות ומילים והם עברו הרבה שינויים בחיים ואני שנלחמתי אמרתי חזרתי עשיתי והכל לא עשיתי בהם שינוי , כי רציתי להשתנות כי לא קבלתי את עצמי ורציתי להיות מישהו אחר וברגע שאדם מקבל את מי שהוא הוא לא צריך לעשות שינוי.?

AEOLIAH

New member
בדיוק

ואז אנחנו אומרים לעצמנו שאנחנו לא בסדר בזה ובזה ובזה ורוצים להשתנות ולהיות אחרת ממה שאנחנו במקום לקבל את מי שאנחנו.
וחלק מקבלה עצמית היא להפסיק לרצות להשתנות.
לא צריך להשתנות כדי לקבל את עצמנו, כי זה הטבע שלנו לקבל את עצמנו, ככה שאין באמת שינוי ולא צריך להיות והרצון לעשות שינוי מרחיק אותנו מלקבל את עצמנו.

AEOLIAH

New member
כן כבר שאלת אותי

אבל זה לא ממש עוזר לי זה שאני מזדהה

Apotheosis

New member
אתה יכול לעזור עם זה הלאה..

אני סובר שאם אדם "מזדהה" עם משהו - כמו חשמל - הוא יכול לחבר ידע עם ידע - לכן אני גם מאמין גדול באהבת חברות לפני אהבת "משפחה", כי משפחה אנחנו בוחרים - בני משפחה פיזיים - אנחנו נאלצים להתמודד עימם - לכן תמצא מישהו להזדהות איתו - ותמשיך הלאה.. החיים צופנים הרבה דברים עבור כולנו - ובגלל זה כולנו פה. להמשיך ללמוד - להמשיך לשאול - ולא לוותר על המכנה המשותף שלנו.

Apotheosis

New member
כמובן שאצל כל אחד זה שונה..

לא עם כל אדם שאומר לך שהוא "מסכים" איתך - באמת מסכים, כמו שלהגיד "אני אוהב אותך" כל אחד יודע - לכן לאחר דיבורים צריכים להגיע למעשים - ואז אתה מתקדם בחיים.. כל אחד בדרכו שלו.

AEOLIAH

New member
אני לבד כרגע ואני אמור להיות לבד

כדי להיות אני ולא לרצות להיות מישהו אחר.

Apotheosis

New member
כשתרצה להיות מישהו אחר - לא תהיה לבד.

מאחר והעדר שומר על אפקט ההגנה שלו - כינוס העדר עצמו - והאכלת העד עד להאבסת מוות תודעתי ופיזי. למי נצעק הפעם?

AEOLIAH

New member
אה הבנתי וממש לא נכון

אני רוצה להיות רגיל פיזי שכלתן להראות אחרת לגמריי אישיות אחרת אבל במיוחד חיצוניות אחרת לגמריי.
ככה שהתשובה שלך לא נכונה.

AEOLIAH

New member
בגלל שאני רוצה להיות מישהו אחר

ולא מקבל את מי שאני אני לא מושך אלי אנשים מתאימים כי אני דוחה את עצמי אז אני דוחה את הסביבה המתאימה שתתחבר אלי

Apotheosis

New member
לי זה נראה שאתה עסוק בהגדרות יותר מידי..

במיוחד כשזה מגיע אלייך - עצמך.. תלמד לשחרר מה שאין בו מטען.. משמע אם אין לך בעיות עם חברים או משפחה או עם עצמך - אל תיצור אותן..אם אתה מחםפש משהו - תלמד לשאול מה אתה מחפש - זה לא ציווי או אפילו שיטה - זה פשוט לדעת להכיר את עצמך ולהמשיך את המסע שלך בחיים - וזה תמיד תהליך של שאילת שאלות - רק ככה אתה לומד - לא סתם אנחנו נכנסים לתוך גן או בית ספר - כל דבר זה לימוד - לא רק קריאת ספרים - גם ההפסקות שאתה משחק ויוצר לך חיי חברה - זה בונה אותך כאדם - אל תתן ל"חברייך הLATE IN LIFE, מה שנקרא - המאחרים להכיר אותך - לשחוק אותך בפיתויים - תלמד לזהות חבר אמת - ותדע גם ללמוד לפתח ביטחון עצמי - מה שיחסוך לך חלק ניכר ב"רוחניות",מאכר שכשאנחנו מגיעים לרוחניות - צריך שיהיו לנו שאלות - אחרת אין כאן PROCESS - תהליך למידה כלשהו.

Apotheosis

New member

למעלה