תמיד אני מוצאת את עצמי באותו הסרט....

SSheli35

New member
תמיד אני מוצאת את עצמי באותו הסרט....

הכרתי מישהו... האמת? לא התלהבתי.. אבל הוא כן. וידעתי להעריך את זה והחלטתי לנסות. נפגשנו כמה פעמים.. והגענו למיטה. היה סקס מדהים. סבבה? למחרת בצהרים קלטתי שהבן אדם לא התקשר עדיין.. מה שגרם לי להתחיל להרגיש שהעניינים מתדרדרים. החלטתי לא לחכות והתקשרתי אליו אני. הוא לא קבע איתי כלום לאותו הערב... בערב שלח לי הודעה בה הוא מזמין אותי לארוחת ערב למחרת (היום בעצם) - נשמע טוב? האמת, לא כל כך... מרגישה שירד לי. בעצם, מרגישה שירד לו אבל הוא עוד מנסה בכל זאת... בא לי לבטל נראה לי שזה יהיה נורא להעביר איתו סופשבוע כשההתלהבות נעלמה.

belli80

New member
אז בשביל מה?

בשביל מה לכבול את עצמך לסיטואציה, שלפי מה שאת מתארת- לאף אחד אין חשק להיות בה- אבל ממשיכים. מתוך נימוס. מכוח האינרציה. ??? למה? (ואין לי כוח לנקד אבל: ה-ל' בסגול, ולא בפתח..) בשביל מי את עושה את זה? זה לא שאתם מחוייבים זו לזה (וגם אם כן - זה לא היה תירוץ מספיק טוב..) אלא רק הכרתם. תסרבי בנימוס. תגידי שלא מתאים. אם לא נעים לך- תמציאי תירוץ משכנע. תעשי מה טוב ל-ך! יום נעים

SSheli35

New member
השאלה היא האם באמת לאף אחד

אין חשק להיות בסיטואציה או שפשוט יש פה נפילת מתח אחרי כמה דייטים צפופים. בינתיים אני מניחה שהוא קובע איתי כי הוא רוצה לראות אותי ולא מכח האינרציה. אצא איתו היום ונראה אולי יהיה סבבה? ואולי סתם עוד סקס טוב...

BABELICIOUS

New member
רגע, אנ'לא מבינה

הוא הזמין אותך לארוחת ערב. אז מה אם הוא לא רץ לטלפון. יש כאלה שלוקח להם כמה ימים. תראי איך יהיה בארוחת הערב, אל תראי נואשות, תהיי מה שנקרא קול. לא להתלהב מדי. את כבר תקלטי מה קורה ואז תחליטי אם מתאים לך.

SSheli35

New member
שלום ביבילישוס...

טוב, היום הוא כבר התקשר... ואנחנו באמת ניפגש. לא.. לא אראה נושאות, להיפך קצת ירד לי... מקווה שלא אראה חוסר עניין. כי בגדול, חוץ מהקטע של ההתלהבות הוא נראה לי בחור סבבה.

BABELICIOUS

New member
דווקא הכי טוב ככה

שקצת ירד לך. דווקא זה רק יכול להוביל למשהו טוב כשאין התלהבות יתרה. כשהזוגיות שלי החלה זו התאהבות שלקחה זמן ולדעתי ככה זה הכי בריא. את יודעת כמה קראשים היו לי שכמו שבאו מהר ירדו מהר?! רגש שמתפתח לאט הוא הכי נכון לדעתי.

SSheli35

New member
צודקת...

זה טוב שקצת ירד. כי מצד אחד לא ירד לי עד כדי חוסר עניין. ירד לי רק ברמה כזו שאני יכולה להינות בלי לפחד.

אישון36

New member
את תסריטאית מתוסכלת

מקסימום מה יהיה ? ארוחה וסקס מדהים ? אז תפסיקי לחשוב ותתחילי להינות. אישון. מנסה.

magenta73

New member
למחרת בצהריים???

כלומר, לא נתת לו אפילו 24 שעות מזמן האירוע להתקשר? למה הגעת למסקנה שירד לו? למה הגעת למסקנה שירד לך? למה להיות בכלל עם משהו רק בגלל שהוא מתלהב ממך ואת לא? ולמה להיכנס ממנו לריגשי? למה?

SSheli35

New member
כנראה שזה המצפון

ברגע שאת שוכבת עם מישהו יש אח"כ את המתח הזה והשאלות הפנימיות של אולי זה היה מוקדם מידי? הרגשתי שירדה ההתלהבות, המתח... אולי זה טבעי. אולי אני סתם רגישה מידי לדקויות. למה להיות עם מישהו שאני לא מתלהבת ממנו? הגעתי למסקנה שאני מתלהבת בדרך כלל מגברים שלא מתאימים לי. אז היום אני מנסה להשאר גם אם אני לא בשיא ההתלהבות. אני יודעת להעריך בו תכונות שחשובות לי מבחינה רציונאלית. ואני נמשכת אליו.. אז זה מספיק לי בתור התחלה. לא, לא נכנסתי לרגשי. סתם דאגתי לרגע... כי אם אני תמיד באותו סרט, אז יש כנראה משהו שאני לא עושה טוב... ובתור מישהי שרוצה זוגיות, חשוב לי לתקן את זה. בכל אופן, היה סבבה ממש. שמחה שניסיתי, ו... אני כבר לא מודאגת. תודה לכולם.

smartblonda

New member
אם זה קורה לך תמיד

יש כאן פאטרן שאת צריכה לבדוק. באם זה חד פעמי ,למה לסבול לא רוצה ,מרימה את הפון ומבטלת.

SSheli35

New member
זה כנראה סוג של

חוסר יכולת להתמודד עם חוסר וודאות. ברגע שיש חוסר וודאות זה עושה לי כל כך רע שאני לא רוצה להיות בסיטואציה הזו בכלל. זה לא אומר שזאת השיטה... זה רק אומר שיש יותר סיכוי שיצליח לי קשר שיש בו וודאות כמה שיותר מהר.

מזכיר לי שפעם יצאתי עם בחור חמוד

שלא בדיוק עשה לי פרפרים בבטן..אחרי כמה פגישות נחמדות יצא ששכבנו ולא תכננתי להתקשר יותר. למחרת בערב הוא שלח הודעה: "בחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב שידפקו ויזרקו אותי".. חחח לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. העיקר שהבין.

באז באז

New member
SEX

THE SOURCE OF EVIL!!!

SSheli35

New member
לא מסכימה

הקסם אולי נעלם אבל אז מתחיל הקשר האמיתי. ואם הקשר האמיתי לא כיף אז זה לא זה... וכדאי לדעת את זה כמה שיותר מהר.

זכוכיות

New member
אף פעם לא הרגשתי שהסקס הרס לי את הקסם

או שהקסם נשאר, או שלא היה קסם מעולם, או שדברים אחרים שקרו במקביל הרסו לי את הקסם...

למעלה