תמיד בחגים מציפה אותי הבדידות

coffe to go1

New member
תמיד בחגים מציפה אותי הבדידות

והתזכורת שאיזה משפחה חרא יש לי.. אני מנסה לשים חיוך על הפנים למען הילדים שלי ומנסה להראות להם איזה יופי זה חגים אבל בתוך תוכי אני נזכרת בילדות שלי ונזכרת עד כמה אני מנותקת מהמשפחה שלי ואיזה קרע נוצר ביננו שכבר אי אפשר לחזור אחורה.. אני ממש לא אוהבת את המשפחה שלי.

פריאל12

New member
יקירתי, משפחה (בניגוד לחברים) לא בוחרים

לכן, במקרה הגרוע נתקעים עם צפרדע שאותה חייבים לבלוע - למען הילדים, למען השקט הנפשי...

coffe to go1

New member
הי פריאל למען הילדים שלי אני אבלע המון

צפרדעים אבל למען השקט הנפשי שלי אני אמורה לירוק אותם החוצה...

פריאל12

New member
השקט הנפשי שלילדייך תהיה ההגנה המשפחתית :)

האמיני לי, צריכים לכתוב שירים לכבודך, מתוקונת.

coffe to go1

New member
עכשיו שקראתי את ההודעה שרשמתי

אולי זה נשמע נורא להגיד אבל מה אני יעשה ככה אני מרגישה..

פריאל12

New member
אין דבר שנורא להרגיש....

אני זוכרת שהגבת פעם למישהו/י ורשמת שאי אפשר להתווכח עם רגשות (או שאני טועה?
)

משה רון

New member
איך אפשר בכלל להגיב לשרשור הזה

אין מה להוסיף,כתבתן כל מה שאפשר

משה רון

New member
קופי חג שמח

שמחת החג שלך ושל ילדיך אינה תלויה במשפחה שלך
או בכל אחד אחר.למדי אותם שהשמחה היא שלהם בגלל
מה שהם חווים ומרגישים.
מאחל לך ולילדים הרבה שמחה ואושר בחג ואחריו.

ככה את מרגישה,וככה זכותך

להביע את עצמך.אין ספק שמצב כזה קשה.לפחות את משתדלת להסתיר את העצב מהילדים.כי הם רגישים וזה יכול לחלחל אליהם.

coffe to go1

New member
הי לך

הילדים כאלה חכמים הם מרגישים הכל ורואים הכל גם בלי מילים, יש לי משפחה דפוקה .

פריאל12

New member
קפה, אני מאמינה שהמצב הוא כזה

אך ב"בלעך צפרדעים" את מאפשרת לילדייך את הבחירה (מאוחר יותר, כשיגדלו) האם להיות בקשר עם המשפחה או לא.

coffe to go1

New member
אין קשר עם המשפחה שלי

עם אמא שלי יש ז"א לילדים שלי אני והיא זה קשר סוער וקשה אבל חשוב לי שיהיו איתה ויכירו אותה אז אני סותמת את הפה ומחזיקה את עצמי חזק שאני מפגישה בינהם, את אבא שלי הם בכלל לא מכירים, ועם האחים שלי הקשר רופף ביותר אולי אחת לחצי שנה נפגשים - במקרה הטוב.. זה עצוב והלוואי והמצב היה שונה אך הוא לא , הייתה תקופה שעוד ניסיתי להיות בקשר למען הילדים שיכירו אותם ואת הבני דודים שלהם אבל התייאשתי.

פריאל12

New member
צריך שניים לטנגו, ואם עשית כל שביכולתך

אז עשית כל שביכולתך.
גם הצד השני צריך לתרום את חלקו.

מיקה54321

New member
לא מאמינה בלבלוע צפרדעים.

לא צפרדעים שלמות. אולי רק ראשנים.
לקריאה נוספת : "אנשים רעילים".
צריך למתוח גבולות. לפעמים, כשאין ברירה, בוחרים התנתקות.
אני בחרתי במשהו שקרוב להתנתקות, עם כל הכאב שבדבר. אמרתי לאמא שלי היום (היא הזמינה אותי לחג), שאני עם חברות. כשהיא אמרה שבחג צריך להתגבר על חילוקי דעות, אמרתי לה שאני עושה היום רק דברים שעושים לי טוב. לא עושה דברים שיגרמו לי להרגיש רע. יכול להיות שהיא קצת נעלבה. אבל כל מפגש טומן בחובו הרבה פוגענות כלפיי וזה לא בריא לי. אני צריכה להציל את החיים שלי. בהימצאות בקשר איתם אני מקבלת את איך שהם רואים אותי ורואה את עצמי דרך העיניים שלהם, וזה הרסני. אני בוחרת במה שעושה לי טוב ומוכנה להקרבות שידרשו ממני. זה לא נעשה באדישות. זה נעשה מתוך כאב אבל גם מתוך מרחק רגשי. מוטב כך.

למעלה