תמיד האוכל חייב להצליח?

תמיד האוכל חייב להצליח? ../images/Emo4.gif

כי יש לי הרגשה, שהרגל הקרושה שזה עתה הועברה מהסיר לקערות, לא יצאה משהו. לפחות אשתי, לא הראתה סימני התלהבות. דיווחי טעימה (על החיים ועל המוות
) - מחר. חגי
 
חס ושלום - אחרת איך נוכל להבדיל בין../images/Emo8.gif לבין ;

הכנת אוכל זו אמנות ואין אמן שלא נדפקת לו יצירה מפעם לפעם. כישרון + ידע + ניסיון + מזל = אוכל מוצלח. כל שאנחנו צריכים לעשות הוא לשאוף לצמצם עד למינימום את מרכיב המזל. אגב, אני מהמר שהרגל הקרושה תצליח לך בסופו של דבר, משום שבדרך כלל היא נראית די מגעיל בשלביה הראשונים, וזה בלי להזכיר את אלה שאומרים שכך גם בשלביה האחרונים.
 
תכניס תרגל למקרר.אם תוך שעה

לא מתקבל קרישה קטנה, תכניס לסיר ושים שוב על האש וצמצם מעט. תמיד זה נראה תחילה כמו מים, ועוד דבר שיכול לעזור הוא לאחר שיתקרר שים טבעות של ביצים קשות למעלה או פורר על פי רצונך אל הנוזל, יעזור בקרישה.
 
למעלה