תמיד חלמתם לפגוש את גרי? חלומכם התגשם!

ido0055

New member
תמיד חלמתם לפגוש את גרי? חלומכם התגשם!

ניתן לפגוש את גרי עכשיו בקלאב! מיהו גרי? גרי הוא מנהל חנות הספורט, ממציא ההמצאות החדשות (הידעת? לרוב המצאותיו של גרי הוא נוהג להוסיף את המספר 3000) וכמובן מפקד הסוכנות החשאית. איך אני פוגש את גרי? את גרי ניתן לפגוש בחדר המדענים שניתן להגיע אליו דרך הספרייה. הוא מטייל בין כל השרתים רק בחדר המדענים! מה שאומר שרק ממברים יכולים לפגוש אותו. כשאתה פוגש את גרי אתה יכול לדבר איתו ולקבל פרס! רק מיוחד שחתום עי"י גרי! פשוט לחצו על גרי ועל כפתור קוביית הזהב לאחר מכן תקבלו את הרקע המיוחד אל כרטיס השחקן שלכם. חוויות אישיות אני פגשתי את גרי וההינו רק 2 אנשים לא כולל גרי! ככה שדיברתי איתו בייחידיות הוא סיפר לי שיהיה בקרוב משחק חדש בקלאב שהוא ל2 משתתפים! המשחק יצא ב17\19 ל11 שזה ממש קרוב. הנה כמה תמונות מהפגישה שלי איתו (אני ido005) תמהרו לפגוש את גרי כיוון שמחר בבוקר זה יגמר בהצלחה, עידו.

ido0055

New member
אכן זהו משחק הקלפים אבל לא רק

משחק הקלפים יהיה במציאות אבל יצטרף אליו עוד משחק שיהיה בCP! ובבקשה

asaf105

New member
אוףף אני מקנא בכולכם! בכל מי שהקלאב עובד לו!!

אני לא מבין מה הקטע בקלאב שהוא לא עובד לי!!!!! כבר כמעט חודש הוא לא עובד לי!! וזה משגע אותי ממש!! כי הפסדתי את המסיבת יומולדת והליל כל הקדושים ולהם חיכיתי כל השנה!!!!! ועוד 4 ימים אני בדיוק בן שנה בקלאב ואני רוצה לפחות להיכנס לראות מה ששמעתי שהולך בדוג'ו עכישו ועם המפה החדשה!!! הקלאב כל כך שונא אותי או מה????? אפילו המנהלים של הקלאב ממש מטומטמים! שלחתי להם עזרה שיעזרו לי והם שלחו לי משהו שיעזור לי אבל עדיין הוא לא עזר ואני הגבתי להם שלא עזר ועדיין הם לא ענו

למעלה