תמיד חשבתי...

רותם טל

New member
וואי מריה! ואני ערהההההההההההההה

אני בשוק! הוא לא בקשר איתכם? מישהו יוידע איפה הוא,משהו עליו?

רותם טל

New member
עשיתי היום בדיקת דםםםםםם

ומזה כואב לי.. אחרי זה באתי הבייתה והיה גו´ק בבית חשבתי שאני מתעלפת הלכתי לשנקין קניתי בגדים, ראיתי את הכלב-אחד שאני דלוקה עליו ולא שם לי. בנים=חרא של עם!

רותם טל

New member
פעם חשבתי להתנזר!

בוא נתנזר אורוש, פעם ניסיתי לקח לי יום וחצי עד שחזרתי ! את האמת שההומואים הם כאלה חמודייים ויפים

רותם טל

New member
אההההההה

אממממממממ אז זהו, אז אני לא נרדמת... אבל לא נורא! אתמול התעוררתי בחמש ורבע אחרי הצהריים ככה שיום ללא שינה יעשה טוב לכולנו אולי אני אצליח להפוך את השעון שלי בחזרה ויום יהיה יום ולילה יהיה לילה (היצירתיות...היצירתיות...). בכל מקרה... בוקר טווווווווווב!!! |זנבג||זנבג||זנבג||זנבג||זנבג| אה דרך אגב!!! היום יש לי תור לרופאת שיניים (אני עדיין אצל הרופאת ילדים ויש לה ציורים של שלגיה ושבעת הגמדים על הקיר! מול הפרצוף! אה ומשחקים בחדר ליד!) וצריך לעשות לי סתימה בחיוך --> ואני מפחדתתתתתתת וזה בסדר גם אני לא..התנשקתי אנחנו הילדות הטובות......

פ ר פ ר 18

New member
אחותי אני איתך...

לא רק שהם יפים את יכולה לדבר איתם על הכל!!! ללכת לקנות איתם בגדים!!! הם לא יבחנו לך את החזה!!! תאמיני לי אחלה אנשים... יש לי כמה חברים הומואים ואני אוהבת אותם

פ ר פ ר 18

New member
תמיד חשבתי...

שלחיות עם שני הורים זה משהו אחר מלחיות עם הורים גרושים... תמיד חלמתי על משפחה גדולה שאוהבת ונמצת שם בשבילך,זה רחוק ,אי שם באופק הרחוק.. עדיין מחפשת לא מוצאת,משתגעת,מתענינת,מתפתלת,צורחת ,כועסת,מחכה וזה לא מגיעה. השקט שאני רוצה לא מגיע הוא אי שם בקצה השני של העולם מחכה לי איפה שהוא בפינה מסתורית שאני לא יוכל למצוא אותו! אני מחפשת ומחפשת אותו,שקט איפה אתה? הוא לא עונה לי...הוא שותק...אין תגובה... ואתם יודעים מה הבנתי? שאצלי במשפחה בלב הפרטי האישי שלי אין שקט ואולי כשלי יהיה משפחה אז השקט הזה יבוא...
לכולם

רותם טל

New member
אשכרה זה ממש ככה

תמיד שאנחנו יוצאים למקום כלשהו ויש בנים שהם אחלה ונראים טוב- תמיד אנחנו מספרים את הבדיחחה שהם בטח הומואים. פעם דווקא ממש פהריע לי הומואים היום ממש לא הם אחלה

adam65

New member
את צודקת...

יש הבדל (גדול) בין חיים עם הורה אחד או עם שניים, אצלי היה שקט ונעים יותר להיות רק עם אבא, לפני זה היו צעקות וריבים... את צודקת גם בדבר נוסף, השקט האמיתי יגיע כשלא תהיי תלויה באף אחד, ולא תצטרכי לתת הסברים לאף אחד (חוץ מלעצמך) על שום דבר, וכשתחליטי שאת רוצה לתת למישהו הסברים, זה יהיה למי שאת בחרת ולא מישהו שנבחר בשבילך... והדבר הכי נחמד, שזה עומד להגיע, אוטוטו, הזמן פשוט טס, לא שמים לב והנה נגמר הקיץ, והשנה, ובית הספר, והצבא ו... בהצלחה

פ ר פ ר 18

New member
אני מתה כבר...

להתגייס אני פשוט מחכה לזה בקוצר רוח. לעזוב הכל ולחיות לי בסביבה אחרת,בשקט....

רותם טל

New member
העובדה הפועל שההורים גרושים

או ההרים לא גרושים, זה רק עובדה אך לא יותר מזה . הרי מי שקובע את השקט והנוחיות זה ההורים חלד עם הילדים. אז יכולה להיות משפחה גרושה והשקט נמצא ולהפך..

מריה12

New member
אני בכלל לא יודעת מה ההרגשה שיש..

שני הורים.. אני מגיל שנה גרה ללא אבא.... את אבא שלי לא ראיתי מאז שהם היתגרשו.. ולהגיד את המילה הורים או אבא, זה בכלל מוזר בישבילי,זה כמו מילים שלא קימות אצלי... לא נראה לי שאני אראה את אבא שלי בכלל... אני אפילו לא יודעת איך הוא נראה, היתה לנו פעם תמונה, אבל אני לא יודעת איפה היא כבר.. אני כבר בקושי זוכרת איך קוראים לו.. וגם כששואלים אותי למי את יותר דומה לדעתך.. לאמא שלך או לאבא? אז אני אומרת שאין לי אבא ואני לא יודעת למי אני דומה.. וזה מביך.. טוב אז זהו פרקתי הכל

מריה12

New member
חחחחחחחח הומואים? חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח יקרוע!!!!! ואני לא יודעת אם מישהו יודע משהו על אבא שלי.. אני אבדוק ואני יענה לכם..

רותם טל

New member
חחחחחחח

איזה עבודה מגעילה זה רופא שיניים,כאילו להסתבכל על הפה של כל האנשים בעולם -איכססס בכלל רופא נראה לי עבודה מגעילה......

למעלה