תמיד יודע אחרון

תמיד יודע אחרון

כי אתה לא יודע... שאני הולכת להגיד לך שלום ועוד לא יודע שאני עוזבת כלעומת שבאתי ועוד לא יודע למה אבל זאת גם אני לא ואני עוזבת.. לא יכולה להיות איתך לא בגלל שאני לא רוצה כי אני אוהבת מאד אבללא מבינה למה לא יכולה להיות איתך יותר מדי עבר יותר מדי מזכיר לי דברים אותם שמתי מאחוריי ואתה לא יודע שאני הולכת לנתק את שהתחלנו בהיותי פחדנית בהיותי מבולבלת... צינית... ואתה האחרון שיודע כי בינתיים לא מצאתי את המילים להגיד

Dinosaur Jr.

New member
הצד השני....

ואת זאת שלא תדעי שחיכיתי לרגע נו... מתי כבר תגידי שלום תעזבי תטרקי את הדלת לבד היא לא נסגרת. ואני עדיין אוהב אבל לא כמו שאת חושבת את לא תדעי אבל בפנים מסתובבת אחרת. תיפרדי תנתקי אותי לבד לשנייה תעזבי ולא אל תפחדי אני לא אשב כאן לחכות לבדי כי היא איתי וגם את אבל זה לא מה שתדעי בבקשה תעזבי. תני לי סיכוי למצוא משהו אמיתי ולהרגיש נכון אני מוכן להיות נחש ולזחול על גחון רק לא להיות זה שעוזב ראשון.

יאו...

שניהם... כ"כ כ"כ... יאו!!! זה כ"כ יפה... אבל ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשמע כמו מחזה של שייקספיר או משהו כזה...
בראבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עדי התל-אביבית

Dinosaur Jr.

New member
היה לי חשוב

להראות שגם באהבה לא תמיד הכל הוא כמו שנראה. אני מקווה שהצלחתי.

*קסנדרה

New member
לעתים את מדהימה ולא ילדה ../images/Emo12.gif

העברתי בי צמרמורת. ואם תחושה כזאת את מעבירה בגילך הצעיר, את תתבגרי לאישה נפלאה. קסנדרה

למעלה