היי תמיד כאשר אני פותח במתקפה על מישהו,או שהוא פותח עליי כמות החיילים ההרוגים אצלי היא יותר גבוהה... האם זה בגלל שלאויב שלי יש יותר חיילים משלי? למרות שהכוח הצבאי שלי גדול משלו. אשמח אם תענו,תודה.
הכל תלוי במצב שלך לפני הקרב והמצב של האויב שלך. הקרב תלוי בדברים הבאים: 1. כמות החיילים שיש לך ולאויב שלך 2. טכנולוגיה שיש לך ולאויב שלך לדוגמא: לך יש 100,000 חיילים וטכנולוגית חיילים 20% המשחק מחשב שיש לך 120,000 חיילים. לאויב שלך יש 90,000 חיילים עם טכנולוגית חיילים 50% המשחק מחשב שיש לאויב שלך 135,000 חיילים. כך שיש לאויב שלך יתרון של פי 1 וקצת יותר ממך חיילים. (המערכת מחלקת את הכמות ומעגלת את הנתונים) במצב כזה שאתה הצב התוקף ולאויב שלך יש יתרון סיכוי של 20% להצליח במתקפה ! (אם הפסדת בקרב אז כמובן שירדו לך יותר חיילים ממנו) תדמיין את זה שזה כמו מפקד שלקח סיכון בקרב ולא הצליח. אם היה לך פי 1 חיילים יותר ממנו אז היה לך סיכוי של 37% להצליח בקרב. אם היה לך פי 2 חיילים יותר ממנו אז היה לך סיכוי של 55% להצליח בקרב. אם היה לך פי 3 או 4 יותר חיילים אז היה לך סיכוי של 80% להצליח בקרב. אם היה לך פי 5 או יותר חיילים אז לא היו נהרגים לך חיילים בקרב בכלל. כמובן שהכמויות של החיילים שנהרגים לפי הכמות שתוקפת וגם לפי תוצאות הקרב. אני מקווה שאני מובן