תמיד יש פעם ראשונה.

meytal14

New member
תמיד יש פעם ראשונה.

היום עשיתי משהו שבחיים לא עשיתי קודם. צמתי ביום כיפור. הכל היה מאוד ספונטני, פתאום החלטתי שהשנה אני הולכת לצום. וצמתי. עכשיו אני מרגישה כל כך טוב עם עצמי. הצלחתי לעשות את זה. אין כמוני. טוב, תמיד יש פעם ראשונה...

area 51

New member
שאלה למנלטארמה

אפשר לשאול אותך מה יש לך כנגד הצום? אני בעצמי חילוני( מאמין באלוהים) אבל אני מרגיש שביום כזה אני צריך לצום. נ.ב. יכול להיות שכבר ענתי על זה אבל מה פירוש הניק שלך? אני מסוקרן

אני יודעת שזה נורא אופנתי

כאן עכשיו להיות נגד כולם, אבל אין לי שום דבר נגד הצום, ולא היתה בהודעה שלי שום נימה של אנטי חוץ מזו שאתה עצמך ייחסת לה שלא בצדק. מההודעה של הבחורה עלה שהיא צמה כדי להוכח לעצמה שהיא יכולה (זה היה הרושם שלי) ורציתי לשאול אותה אם יש עוד משמעויות לצום בעיניה, זה הכל. לעשות אותי נגד הצום ולייחס לי דברים שמעולם לא אמרתי? זה כבר לא פייר.

area 51

New member
התנצלות

אמממ. אני מתנצל אם קיבלת את ההרגשה שאני מסלף את דברייך ומוציא אותם מהקשרם. כנראה שלא הבנתי אותך נכון. ועדיין לא ענית לי בקשר לניק...

מנלטארמה זה

עמוד הרקיע בשפה האלפית (שפה שהמציא ג.ר.ר טולקין בשביל ספריו).

נעל

New member
תיקון )אהממ!(

למנלטארמה _שום-דבר_ לא נשמע יפה, עד שנעל החלה לחזור על כמה שמות יפים במיוחד שוב ושוב ושוב, ללחוש אותם באוזניה של מנלטארמה (השמרנית, שרצתה להשאר עם הכינוי העתיק שלה). בסוף היא השתכנעה שזה יפה (והיא עוד חושבת ש_היא_ הגיעה למסקנה שזה יפה...). וכן, זה אכן מתוך ספר של ג`.ר.ר. טולקין. נעל

חייבת להודות

בעובדה זו, וגם להודות לנעל שהציעה (ושיכנעה) להשתמש בכינוי הזה.

meytal14

New member
צמתי כדי ש...

קודם כל כדי להראות לעצמי שאני מסוגלת. דבר שני, צמתי כדי שסבא וסבתא שלי יהיו גאים בי.

אני לא מבינה אותך

וגם לא את סבא וסבתא שלך. הם גאים בך כי צמת בשביל משהו שאת לא מאמינה בו? הם גאים בך שהיית צבועה עם עצמך?

sharon91

New member
אויש נו.

הם גאים בה כי היא עשתה משהו שהם מאמינים בו, אולי הם לא יודעים אם היא מאמינה או לא, אבל חושבים שזה התפקיד שלה בתור יהודיה, והם גאים שהיא עשתה משהו שהם חושבים לנכון ולטוב..

למעלה