תמיד יש פעם ראשונה

rocket

New member
תמיד יש פעם ראשונה

אז היום, פעם ראשונה מזה 4 שנים וחודשיים בהם אני מנהלת פורום פה בתפוז גולשת בפורום שלי גרמה לי לבכות... ואני תמיד הייתי כל כך חזקה ואף פעם לא נתי לשום דבר להשפיע אליי. נמאס לי. נשבר לי.

SaintJohn

New member
מה היית אומרת לעצמך או היית עושה

במהלך ה-4 שנים וחודשיים (שלעזאזל, זה באמת המון זמן) כאשר מקרים דומים שכאלה קרו, ושבעזרתם הצלחת להיות חזקה ולא לתת לדברים כאלה להשפיע עליך?

rocket

New member
האמת לא הייתי אומרת לעצמי שום דבר

פשוט החזקתי מעמד והייתי חזקה מולם ולא נכנעתי. אבל זה מצתבר ומצתבר והיום זה פשוט פרץ החוצה

SaintJohn

New member
אוקיי, אף אחד מאיתנו פה הוא לא רובוט

ולא קשה להבחין שיש לך קשר רגשי מאוד חזק עם הפורום, ואני לא רומז שזה משהו רע, חס וחלילה. אני עדיין לא מקצוען בפסיכולוגיה ואין לי את הדבר הנכון לומר, אבל כרגע לפי דעתי חשוב שתשימי את זה מאחורייך ותמשיכי להיות חזקה בדיוק כמו שהיית ב-4 שנים האחרונות. אני לא יודע מה היה הדבר שעשה הפעם את ההבדל מכל הפעמים הקודמות שבהן הצלחת להישאר חזקה כי זה לא ענייני ואת לא חייבת לספר אם את לא רוצה, אבל דעתי האישית היא שיש לשים את המקרה הזה מאחורייך ולחזור לשגרה. אני מכיר אותך ואין לי ספק שאת לא מוכנה שמקרה שכזה יגרום לך לעזוב את הניהול או משהו כזה. אחרי כל מה שעברת עם הפורום עד עכשיו, זה פשוט לא שווה את זה. תתעודדי במהרה!

Thestral

New member
אני אישית../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

משתדל לא לקחת את הגולשים אישית כל-כך. כשצריך להעמיד אותם במקום אני עושה את זה וכשהם חוצים את הגבול אני יודע שאני לא לבד ושיש לי את הנהלתה.

קודם כל

אם הדברים מצטברים ומצטברים - זו לא הפעם הראשונה שאת נפגעת, אלא זו הפעם הראשונה שבכית. אולי באמת הגיע הזמן לעשות שינוי?

למעלה